Γεννήσεις 2012

Στις 13 Νοεμβρίου 2012 ο Σπύρος  Αθ. Παπαγεωργίου  και η Όλγα  Κωτέλη απέκτησαν  ένα υγιέστατο  πανέμορφο αγοράκι. Ευχόμαστε σε γονείς , παππούδες και  γιαγιάδες να τους  ζήσει !!

———————————————-

  Στις 16 Νοεμβρίου 2012 ο Νικηφόρος Μανδηλαράς και η Σταυρούλα Μητρογιαννοπούλου-Μανδηλαράαπέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι,ένα χαριτωμένο κοριτσάκι .Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και στη γιαγιά Μαρία Μαρινάκη να αποκτήσει και άλλα πολλά εγγονάκια!!!!!!!!

———————————————-
 Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 ο Λουκάς Μπάμπης και η Κούτρη Κατερίνα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ευχόμαστε να σας ζήσει, να είναι ευτυχισμένο, καλότυχο και να αποκτήσετε και άλλα παιδάκια!!!!

———————————————-
Ο Αναστάσιος Γαζέτας του Γιάννη και της Μαρίας και η Δήμητρα Λεκάκου του Σταύρου και της Βαρβάρας στις 14 Ιουλίου 2012 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς  να τους ζήσει και να αποκτήσουν και άλλα παιδάκια. Γιάννη και Μαρία να σας ζήσει το πρώτο εγγονάκι.
———————————————-
Ο Ευαγγελινός  Νικολ. Ευάγγελος και η Καρακατσάνη Παρασκευή  στις 25-4-2012 απέκτησαν  ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.
Ευχόμαστε να σας ζήσει και να αποκτήσετε και άλλα πολλά – πολλά παιδάκια!!!!!
 ———————————————-