Αρχείο μηνός Σεπτέμβριος 2017

Προγραμματισμός Διήμερης Εκδρομής Για Τις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017

Σας γνωρίζουμε, ότι ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει διήμερη εκδρομή στη Μεσσηνία για το διήμερο Σάββατο/Κυριακή 14/15 Οκτωβρίου 2017. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 55 Ευρώ (Προκαταβολή 30 Ευρώ) ανά άτομο και περιλαμβάνει μετακίνηση – διαμονή (ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 Οκτωβρίου 2017 (Πέμπτη) ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΙΟΥΣΗ) ΣΤΟ 6989297702 . Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ.

Κατά την διαδρομή θα επισκεφτούμε την Καρύταινα Αρκαδίας (Πέτρινα σπιτάκια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές, λιθόστρωτα καλντερίμια, βυζαντινές εκκλησίες, πέτρινες κρήνες και τοξωτά γεφύρια, όλα σε φόντο πράσινο ), την Δημητσάνα Αρκαδίας (Η Δημητσάνα , τυπικότατο δείγμα Αρκαδικής αρχιτεκτονικής, με ζωντανά τα σημάδια μιας δυναμικής ιστορικής και οικονομικής πορείας, με εκπληκτική θέα προς τον κάμπο της Μεγαλόπολης και τον Ταϋγετο, είναι η μεγάλη έκπληξη της Αρκαδίας. Παραδοσιακός και διατηρητέος οικισμός σήμερα, γοητεύει με τα πανύψηλα παλιά πετρόχτιστα σπίτια, την αρχοντιά της, τις εκκλησίες της, τα λιθόστρωτα δρομάκια και την αμφιθεατρική της δόμηση πάνω από τον ποταμό Λούσιο σε υψόμετρο 1000μ), τηνΣτεμνίτσα (Επιβλητικά πυργόσπιτα με τοξωτά υπέρθυρα, πέτρινα καλντερίμια που ανηφορίζουν περνώντας κάτω από τις καμάρες ( θυμίζουν τα βυζαντινά «διαβατικά» ) των σπιτιών και χάνονται μέσα στις καρυδιές και τις κερασιές, κεφαλόβρυσα στη σκιά αιωνόβιων πλατάνων και μια ζωντανή πλατεία γεμάτη καφενεία και ταβέρνες συνθέτουν ένα από τα ομορφότερα χωριά της Αρκαδίας) την Κυπαρισσία κλπ.

Διανυκτέρευση θα έχει στην Μαραθόπολη (Η Μαραθόπολη ή Μάραθος, στη νοτιοδυτική μεριά της Μεσσηνίας, είναι ένα όμορφο και γραφικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι) .

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
αστείο-σχολικό-λεωφορείο-26282272 - Copy

Προβολή Ταινίας

Σας περιμένουμε, την Παρασκευή 22/9/2017 και ώρα 20:00, για προβολή ταινίας. (Δημοτικό Σχολείο Βρύσης).
ΣΙΝΕ ΒΡΥΣΗ - Copyposter_dokimio1

Έγγραφο – Επιστολή Πρός Δήμο Κύμης Αλιβερίου Για Ανάπλαση – Διαμόρφωση Πλατείας Αγίας Τριάδας

Το Δ.Σ. του Συλλλόγου κατά την διάρκεια συνάντησης με τον Αντιδήμαρχο Κονιστρών Κο Μούντριχα Δημήτριο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κο Ράνιο Ιωάννη τους πρότεινε την ανάπλαση – διαμόρφωση της πλατείας της Αγίας Τριάδας.
Η εν λόγω πρόταση είχε θετικό αντίκρισμα και λάβαμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για την υλοποίηση της.
Παράλληλα κατατέθηκε και εγγράφως η πρόταση μας.

Ευχαριστούμε τον Κο Τάσο Τσούπρο για την εκπτόνηση των σχεδίων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ 6 ΣΕΠ 2017 ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟΥ-1

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ 6 ΣΕΠ 2017 ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟΥ-2

ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ 16 ΣΕΠ 2017 (1)

ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ 16 ΣΕΠ 2017 (3)

Εορτασμός Αγίου Ζαχαρία 2017

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2017 στα πλαίσια του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Ζαχαρία παρουσία συντοπιτών μας, τελέστηκε θεία λειτουργία στο Ιερό Ναό του Αγίου Ζαχαρία στην Επισκοπή.
Συγχαρητήρια στον Συγχωριανό μας Γιώργο Ζέρβα και στο Προσωπικό του Δήμου που μεριμνήσανε για την ευταξία του χώρου.

ΑΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 2017 (1)ΑΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 2017 (2)

Πραγματοποίηση Προβολή ταινίας .

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ 31 ΙΟΥΛ 2017 CINE (4)ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ 31 ΙΟΥΛ 2017 CINE (2)ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ 31 ΙΟΥΛ 2017 CINE (1)ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ 31 ΙΟΥΛ 2017 CINE (5)

Την Πέμπτη στις 31/8/2017 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Σχολείου προβολή ταινίας (Η Ρόζα της Σμύρνης).
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και σας υποσχόμαστε ότι θα επαναληφθεί σύντομα.

Αναγόρευση σε Διδάκτορα Ιατρικής (Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Ο συντοπίτης μας Ιατρός Καρδιολόγος Κοτρογιάννης Ιάσων του Θεοδώρου, περάτωσε το Διδακτορικό του τον Ιούνιο του 2013, και αναγορεύτηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου ΑΘηνών.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.