Αρχείο μηνός Ιαν 2014

Αποκριάτικος χορός 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                              26/01/2014

Τις προσκλήσεις θα τις προμηθευτείτε από τα μέλη του συλλόγου.

Παρακαλώ ενημερώστε μας εγκαίρως για τη παρουσία σας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Γεννήσεις 2014


Ο Στράτος Πάττας και η Γιούλη Μητρογιαννοπούλου στις 3/1/2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι , ένα χαριτωμένο αγοράκι . Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει. Γιάννη και Μαρία να χαίρεστε τα εγγονάκια σας ( μέχρι στιγμής δύο τον αριθμό )!!!!!!


Ο Γιώργος Γαζέτας και η Πάνυ Συζινού στις 10 Ιουλίου 2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι , ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς να το χαίρονται και στους παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει και να αποκτήσουν και άλλα πολλά εγγονάκια !!


Ο Βαγγέλης Γεωργουσάκης και η Καρατζά Ελένη στις 13 Ιουλίου 2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσει. Κώστα και Βαγγελίτσα ευχόμαστε να τον καμαρώσετε και γαμπρό και να αποκτήσετε και πολλά άλλα εγγονάκια.


Ο  Γιώργος  Τσάλας  και  η  Ελπίδα  –  Παναγιώτα  Πανταζή  στις  9  Ιουλίου  2014 απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Παιδιά ευχόμαστε να σας  ζήσουν  τα  παιδάκια  σας  και  στους  παππούδες  και  γιαγιάδες  να  αποκτήσουν πολλά – πολλά εγγονάκια και να τα χαίρονται.


Την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 ο Βασίλης Δημητράκας και η Κατερίνα Καρακουλάκη,  απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους , ένα υγιέστατο και όμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε σε γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να σας ζήσει  !!!!

Νέα του 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                              7/1/2014

Σας ενημερώνουμε, πως από σήμερα λειτουργεί, το e – mail του συλλόγου μας. Θα μας βρείτε στο info@dragonera.gr .

Η σελίδα μας, έχει μικρό διάστημα που λειτουργεί ξανά. Υπάρχει ένα κενό 8 μηνών , όσο αφορά την ενημέρωση των θεμάτων, το οποίο αναφέρθηκε και στη κοπή της πίτας για το 2014. Η ενημέρωση θα γίνει εφόσον, υπάρχουν τα στοιχεία στο προσεχές μέλλον. Οποιόδηποτε παράπονο θέλετε να εκφράσετε, υπεύθυνος για τη διαχείριση είναι ο Κατσούλης Χαράλαμπος.

Ζητούμε τη υπομονή σας και σύντομα θα είμαστε σε πλήρη λειτουργικότητα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ