Αρχείο κατηγορίας Γεννήσεις

Γεννήσεις 2023

Ο Δημήτρης Αντωνίου και η Κέλλυ Γεωργικοπούλου,στις 2 Μαΐου 2023,έφεραν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους ,ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Να σας ζήσει και να το χαίρεστε.

Τις ευχές μας στον Τάσο και στην Κατερίνα

Γεννήσεις 2023

Στις 29/03/2023 ο Βαγγέλης Σκεμπές και η Χαρά Ψαράκη,απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Στους ευτυχείς γονείς,στον παππού Τάσο και στη γιαγιά Κική ,ευχόμαστε να τους ζήσει

Γεννήσεις 2022

Στις 28/12/2022 ο Θεόφιλος Μακρής και η Έλλη Μακρή-Αγγελοπούλου,απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι.Στους ευτυχείς γονείς,στη γιαγιά Σταυρούλα και στις θείες Μαρία και Λιάνα,ευχόμαστε να τους ζήσει.

Γεννήσεις 2015

Την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 ο Νικόλαος και η Χριστίνα Γαζέτα απέκτησαν το πρώτο παιδάκι τους , ένα υγιέστατο και όμορφο αγοράκι . Ευχόμαστε σε γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να σας ζήσει !!!!
………………………………………………………………………………………………………………….

Ο Στράτος Πάττας και η Γιούλη Μητρογιαννοπούλου την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 απέκτησαν το δεύτερο τους παιδάκι , ένα χαριτωμένο αγοράκι . Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει. Γιάννη και Μαρία να χαίρεστε τα εγγονάκια σας ( μέχρι στιγμής τρία τον αριθμό )!!!!!!
…………………………………………………………………………………………………………………..

Γεννήσεις 2014


Ο Στράτος Πάττας και η Γιούλη Μητρογιαννοπούλου στις 3/1/2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι , ένα χαριτωμένο αγοράκι . Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει. Γιάννη και Μαρία να χαίρεστε τα εγγονάκια σας ( μέχρι στιγμής δύο τον αριθμό )!!!!!!


Ο Γιώργος Γαζέτας και η Πάνυ Συζινού στις 10 Ιουλίου 2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι , ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς να το χαίρονται και στους παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει και να αποκτήσουν και άλλα πολλά εγγονάκια !!


Ο Βαγγέλης Γεωργουσάκης και η Καρατζά Ελένη στις 13 Ιουλίου 2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσει. Κώστα και Βαγγελίτσα ευχόμαστε να τον καμαρώσετε και γαμπρό και να αποκτήσετε και πολλά άλλα εγγονάκια.


Ο  Γιώργος  Τσάλας  και  η  Ελπίδα  –  Παναγιώτα  Πανταζή  στις  9  Ιουλίου  2014 απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Παιδιά ευχόμαστε να σας  ζήσουν  τα  παιδάκια  σας  και  στους  παππούδες  και  γιαγιάδες  να  αποκτήσουν πολλά – πολλά εγγονάκια και να τα χαίρονται.


Την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 ο Βασίλης Δημητράκας και η Κατερίνα Καρακουλάκη,  απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους , ένα υγιέστατο και όμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε σε γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να σας ζήσει  !!!!

Γεννήσεις 2013

Στις 18/10/2013 ο Προκόπης Δούνας και η Γιώτα Μαυρομάτη απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε στους γονείς ,παππούδες  και γιαγιάδες να τους ζήσει !!!

O Γιώργος  Κούκης  και η Ελένη  Καραμάνου στις 21/10/2013  απέκτησαν  το δεύτερο παιδάκι τους , ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι .  Ευχόμαστε να σας ζήσει  και να είναι καλότυχες   και ευτυχισμένες  οι κορούλες σας  σε όλη τους τη ζωή.!!!!

O Αναστάσιος Γαζέτας και η Δήμητρα Λεκάκου στις 14 Νοεμβρίου 2013 απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους , ένα όμορφο , γερό κοριτσάκι . Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσει και να χαίρονται τα κοριτσάκια τους. Γιάννη και Μαρία να ζήσετε να τα καμαρώσετε !!!!!

Γεννήσεις 2012

Στις 13 Νοεμβρίου 2012 ο Σπύρος  Αθ. Παπαγεωργίου  και η Όλγα  Κωτέλη απέκτησαν  ένα υγιέστατο  πανέμορφο αγοράκι. Ευχόμαστε σε γονείς , παππούδες και  γιαγιάδες να τους  ζήσει !!

———————————————-

  Στις 16 Νοεμβρίου 2012 ο Νικηφόρος Μανδηλαράς και η Σταυρούλα Μητρογιαννοπούλου-Μανδηλαράαπέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι,ένα χαριτωμένο κοριτσάκι .Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και στη γιαγιά Μαρία Μαρινάκη να αποκτήσει και άλλα πολλά εγγονάκια!!!!!!!!

———————————————-
 Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 ο Λουκάς Μπάμπης και η Κούτρη Κατερίνα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ευχόμαστε να σας ζήσει, να είναι ευτυχισμένο, καλότυχο και να αποκτήσετε και άλλα παιδάκια!!!!

———————————————-
Ο Αναστάσιος Γαζέτας του Γιάννη και της Μαρίας και η Δήμητρα Λεκάκου του Σταύρου και της Βαρβάρας στις 14 Ιουλίου 2012 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς  να τους ζήσει και να αποκτήσουν και άλλα παιδάκια. Γιάννη και Μαρία να σας ζήσει το πρώτο εγγονάκι.
———————————————-
Ο Ευαγγελινός  Νικολ. Ευάγγελος και η Καρακατσάνη Παρασκευή  στις 25-4-2012 απέκτησαν  ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι.
Ευχόμαστε να σας ζήσει και να αποκτήσετε και άλλα πολλά – πολλά παιδάκια!!!!!
 ———————————————-

Γεννήσεις 2011

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ  ΑΓΟΡΑΚΙ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ !!!!

———————————————-

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΑΛΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.20  ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ. 
ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ  ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!!