Γεννήσεις 2014


Ο Στράτος Πάττας και η Γιούλη Μητρογιαννοπούλου στις 3/1/2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι , ένα χαριτωμένο αγοράκι . Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει. Γιάννη και Μαρία να χαίρεστε τα εγγονάκια σας ( μέχρι στιγμής δύο τον αριθμό )!!!!!!


Ο Γιώργος Γαζέτας και η Πάνυ Συζινού στις 10 Ιουλίου 2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι , ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς να το χαίρονται και στους παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει και να αποκτήσουν και άλλα πολλά εγγονάκια !!


Ο Βαγγέλης Γεωργουσάκης και η Καρατζά Ελένη στις 13 Ιουλίου 2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι ένα υγιέστατο αγοράκι. Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσει. Κώστα και Βαγγελίτσα ευχόμαστε να τον καμαρώσετε και γαμπρό και να αποκτήσετε και πολλά άλλα εγγονάκια.


Ο  Γιώργος  Τσάλας  και  η  Ελπίδα  –  Παναγιώτα  Πανταζή  στις  9  Ιουλίου  2014 απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Παιδιά ευχόμαστε να σας  ζήσουν  τα  παιδάκια  σας  και  στους  παππούδες  και  γιαγιάδες  να  αποκτήσουν πολλά – πολλά εγγονάκια και να τα χαίρονται.


Την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014 ο Βασίλης Δημητράκας και η Κατερίνα Καρακουλάκη,  απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους , ένα υγιέστατο και όμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε σε γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να σας ζήσει  !!!!