Αρχείο μηνός Ιαν 2013

Γάμος 2013

Ο Νίκος Κ. Ράνιος και η Ευγενία Πολλάτου το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Παρακοπή Σύρου, ενώθηκαν με τα Ιερά Δεσμά του γάμου. Ευχόμαστε στα παιδιά  να ζήσουν ευτυχισμένα και καλούς απογόνους!! Κώστα και Παναγιώτα να σας ζήσουν !!!

Ο Αντρέας Σταματόπουλος  και  η  Σταυρούλα  Κυριαζοπούλου  το  Σάββατο       6   Ιουλίου 2013  στον Ι . Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  στην Μεταμόρφωση  ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον θεού  και ανθρώπων. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους  να ζήσουν ευτυχισμένοι και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα !!! Μάγδα και Δημήτρη να σας ζήσουν!!!

Γεννήσεις 2013

Στις 18/10/2013 ο Προκόπης Δούνας και η Γιώτα Μαυρομάτη απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι. Ευχόμαστε στους γονείς ,παππούδες  και γιαγιάδες να τους ζήσει !!!

O Γιώργος  Κούκης  και η Ελένη  Καραμάνου στις 21/10/2013  απέκτησαν  το δεύτερο παιδάκι τους , ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι .  Ευχόμαστε να σας ζήσει  και να είναι καλότυχες   και ευτυχισμένες  οι κορούλες σας  σε όλη τους τη ζωή.!!!!

O Αναστάσιος Γαζέτας και η Δήμητρα Λεκάκου στις 14 Νοεμβρίου 2013 απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους , ένα όμορφο , γερό κοριτσάκι . Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσει και να χαίρονται τα κοριτσάκια τους. Γιάννη και Μαρία να ζήσετε να τα καμαρώσετε !!!!!

Δεν είναι πια κοντά μας 2013

Στις 8/3/2013 σε ηλικία 77 ετών έφυγε από τη ζωή ο  Γεώργιος Πούρης, κηδεύτηκε το Σάββατο στις 9/3/2013 στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής. Θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.—————————————————————————————————————————————
         Στις 21/2/2013 έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Πετρογιάννης του Βασιλειού σε ηλικία 85 ετών, κηδεύτηκε στις 22/2/2013 στο κόκκινο Μύλο. Θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.
—————————————————————————————————————————————
       Στις 14/2/2013 και σε ηλικία 74 ετών απεβίωσε η Ολυμπία Γεωργιοπούλου-Τσούπρου. Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στο νεκροταφείο Χαλκίδας. Πολλοί συγχωριανοί και φίλοι την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.
—————————————————————————————————————————————
        Το  Σάββατο 9/2/2013, σε ηλίκια 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο συμπατριώτης μας και ένας από τους ιδρυτές του συλλόγου μας,  Προκόπης Αποστόλου. Η κηδεία του έγινε στο νεκτοταφείο του Βύρωνα την Δευτέρα 11/2/2013. Πολλοί συγχωριανοί και φίλοι τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του. Θερμά συλληπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Προκόπη.

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από κοντά μας η Παναγιώτα ( Γιούλα ) Ηλιοπούλου το γένος Μεταξά. Η κηδεία της έγινε στο νεκροταφείο στη Λούτσα όπου και διέμενε. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της θανούσης και στους οικείους συγγενείς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει!!!!


Στην μακρινή Νιγηρία έφυγε από την ζωή  ο Χριστόφορος Ευαγγελινός , γιός του Σωτήρη και της Μαίρης στις  6 Ιουνίου 2013 και σε ηλικία 46 ετών. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στις 13-6-13 συνοδευόμενος από πλήθος κόσμου. Ο  θεός  να αναπαύσει την ψυχή του και να δίνει δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Καλό ταξίδι Χριστόφορε…….


Στις  5 Σεπτεμβρίου  2013 έφυγε από κοντά μας ο Αντώνης Βογιατζής. Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στο Νεκροταφείο του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου  στο Κάτω Χαλάνδρι. Συγγενείς  φίλοι και συγχωριανοί τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !!!