Αρχείο κατηγορίας Γάμοι

Γάμοι 2023

Ο Γιώργος Μανδράκας και η Ιώαννα Ράνιου , το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Βρύσης.Ευχόμαστε στα παιδιά βίον ανθόσπαρτον.Τάκη και Κική να σας ζήσουν!!!

Γάμος 2015

Την Παρασκεύη 10 Ιουλίου 2015 ο Αλέξανδρος Νικήτας και η Αναστασία Ευαγγελινού ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης στην Φιλοθέη. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν χαρόυμενοι με υγεία και ευτυχία και καλούς απογόνους. Στους ευτύχεις γόνεις να τους ζήσουν! Γιάννη και Αλέκα να σας ζήσουν τα παιδία!!!

Γάμος 2014

Ο Γιώργος Φαρφαράς και η Ανδριάνα Μπέλλου παντρεύτηκαν την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Ευχόμαστε στα παιδιά βίο  ανθόσπαρτο και στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσουν!!!!!


Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου ( Παναγίτσας) Πετρούπολης, το Σάββατο  11 Οκτωβρίου 2014 παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αντωνίου  και η Ελισάβετ Ανεμογιάννη. Ευχόμαστε στα παιδιά να Ζήσουν Ευτυχισμένα και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα  Όνειρα και στους γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τα καμαρώνουν και να τα χαίρονται!!!!!


Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Παναγιώτης Ζέρβας και η Κατερίνα Τσάτη στον ιερό ναό Αγίας Ματρώνας στη Νέα Ερυθραία. Ευχόμαστε στα παιδιά βίο  ανθόσπαρτο και στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσουν!!!!!   

Γάμος 2013

Ο Νίκος Κ. Ράνιος και η Ευγενία Πολλάτου το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Παρακοπή Σύρου, ενώθηκαν με τα Ιερά Δεσμά του γάμου. Ευχόμαστε στα παιδιά  να ζήσουν ευτυχισμένα και καλούς απογόνους!! Κώστα και Παναγιώτα να σας ζήσουν !!!

Ο Αντρέας Σταματόπουλος  και  η  Σταυρούλα  Κυριαζοπούλου  το  Σάββατο       6   Ιουλίου 2013  στον Ι . Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  στην Μεταμόρφωση  ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον θεού  και ανθρώπων. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους  να ζήσουν ευτυχισμένοι και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα !!! Μάγδα και Δημήτρη να σας ζήσουν!!!

Γάμος 2012

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΥΜΗΣ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΟΥΝΑΣ  ΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΊΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΓΑΛΗΝΗ» ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ  ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ !!!
 —————————————————————-
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΨΩΜΑΔΑΚΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΝΑΔΗ.  
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ  !!!!
 —————————————————————-
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΖΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΥ ΣΥΖΙΝΟΥ.  
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ !!!!

——————————————————————

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 και ώρα 19.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Βρύσης  οι δάσκαλοι Γεώργιος και Μαρία Ζέρβα πάντρεψαν την κόρη τους Ευαγγελία με τον Γεώργιο Ζηνωνίδη. Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Δρακούλη στο Αλιβέρι. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτο και στις οικογένειές τους να τους ζήσουν. Εύη και Γιώργο κάθε ευτυχία!!

——————————————————————-

Γάμος 2011

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ & Η ΜΑΡΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ  ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ  & ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
—————————————————————-
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ  ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.30 ΣΤΟΝ   ΙΕΡΟ  ΝΑΟ  ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ  –   ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ!!!!!
—————————————————————
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  &  ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ  ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ.  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ !!!!!!
————————————————————–
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
 ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΕΪΚΗ ΠΑΝΑΓΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΤΡΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ .
ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ !!!!!
—————————————————————
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011  ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΑΜΟΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  ΤΟΥΣ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!