Αρχείο μηνός Οκτώβριος 2016

Ενημέρωση Στοιχείων Σελίδας Συλλόγου (Επιτυχόντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ, Λήψη Πτυχίων , Master κλπ)

ptyxio 

Επειδή  θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας το οποίο χρήζει και την ανάλογη εκτίμηση, θεωρούμε υποχρέωση μας την ενήμερωση της σελίδας του Συλλόγου από το 2011 έως και σήμερα με τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ -ΤΕΙ, τους  λήπτες  πτυχίων, μεταπτυχιακών κλπ.

Παρακαλούμε, όπως μα  αποστείλατε τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, Σχολή, κλπ.) στο dragoneraoficial@gmail.com

Μετά Τιμής

Το  Δ.Σ.

Εορτασμός 28 Οκτωβρίου 2016

pizap.com14776661852861 Σήμερα πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων από την Πρόεδρο του Συλλόγου Κιούση Βασιλική, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ράνιο Ιωάννη, και Λάλο Παύλο (Για την Εθνική Αντίσταση).

<< Στην ιστορία των λαών σύμβολο θα' ναι πάντα οι Έλληνες, το ΟΧΙ τους κι ο Οκτώβρης του Σαράντα!>>

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΑΓΙΑΣΜΟΣ)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας προσκαλεί στην τελετή του αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου μας, στις 12 Νοε 2016 (Σάββατο) και ώρα 17:00.

Θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.

                                                                                                                  Μετά Τιμής

                                                                                                                    Το Δ.Σ.

Πεπραγμένα Απερχόμενου Δ.Σ. 2014 -2016

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
« Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ»

Κυρίες και Κύριοι παρακάτω σας αναφέρω τα πεπραγμένα του συλλόγου την περίοδο 2014-2016.
Νοέμβριος 2014: Έκδοση ημερολογίων για το έτος 2015.
Φεβρουάριος 2015: Πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2015 στο κέντρο <Η ΣΤΡΟΦΗ > στο Μονοδρυ.
Απρίλιος 2015: Ο Σύλλογος μας για πρώτη φορά συμμετέχει στην Δράση Let’s do it Greece. Σκοπό είχε την καθαριότητα των κεντρικών δρόμων του χωριού από τα χόρτα και σκουπίδια. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου αλλά και τον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου για την συνδρομή του σε γάντια σακούλες απορριμμάτων και βενζίνη για τα χλοοκοπτικά μηχανήματα .
Ιούλιος 2015: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται ο 4ος Διαγωνισμός Μαγειρικής με μεγάλη επιτυχία.
Αύγουστος 2015: Διοργανώνονται για 9η συνεχόμενη χρονιά τα Δραγονάρεια τα οποία είναι αφιερωμένα στη μνήμη του συγχωριανού μας Σταυρό Σταύρου. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και με αθλητές διακεκριμένους σε όλη την Ελλάδα από διπλανά χωριά.
Σεπτέμβριος 2015: Διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά η Γιορτή Μουσταλευριάς και Σουτζουκιού με μεγάλη επιτυχία η οποία έχει απήχηση σε όλη την γύρω περιοχή. Επίσης τον ίδιο μήνα πραγματοποιείται μονοήμερη εκδρομή Στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και στον Όσιο Δαυίδ με μεγάλη συμμετοχή των συγχωριανών μας.
Νοέμβριος 2015: Έκδοση ημερολογίων για το έτος 2016.

Ιανουάριος 2016: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα του χωριού μας <Το Λαμπαγείο>.
Μάρτιος 2016: Διοργανώνονται Τα Κούλουμα στην αίθουσα του συλλόγου με πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα.
Απρίλιος 2016: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος συμμετέχει στη δράση Let’s do it Greece.
Ιούλιος 2016: Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται ο Διαγωνισμός Μαγειρικής. Γίνεται γενική συνέλευση μελών του Συλλόγου αλλά δεν πραγματοποιείται λόγω μη απαρτίας. Μετά από δυο χρόνια γίνεται ξανά το ετήσιο πανηγύρι του χωριού της Αγίας Παρασκευής με την Ορχήστρα του Γιώργου Σαμπαριώτη.
Αύγουστος 2016: Πραγματοποιούνται τα 10α Δραγονάρεια. Γίνεται η Γενική Συνέλευση για δεύτερη φορά όπου συζητείται το μέλλον του Συλλόγου .
Σεπτέμβριος 2016: Αγοράστηκαν 4 καθρέφτες για την τοποθέτηση σε διασταυρώσεις του χωριού. Επίσης ο Σύλλογος αγόρασε 30 λάμπες για να τοποθετηθούν σε στήλους μέσα στο χωριό όπου είχαν καεί. Έγινε αποκατάσταση του μοτέρ στο σιντριβάνι της πλατείας για την επαναλειτουργία του. Πραγματοποιείται για μια χρονιά ακόμα η Γιορτή Μουσταλευριάς και Σουτζουκιού με όλο και περισσότερο κόσμο. Γίνονται εκλογές για την ανάδειξη καινούριου Δ.Σ.
Σε όλη την θητεία του το Δ.Σ φρόντιζε να είναι καθαροί δημόσιοι χώροι του χωριού όπως το προαύλιο του Σχολείου η Πλατεία και το Κοινοτικό Γραφείο.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι εκδηλώσεις και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές.

Το Δ.Σ.

Δελτίο Τύπου (Έναρξη Οφθαλμολογικού Ιατρείου στο Νοσοκομείο Κύμης)

Δελτίο Τύπου

Με γνώμονα την συνεχή και απρόσκοπτη παροχή δωρεάν Υπηρεσιών Υγείας στον πληθυσμό ευθύνης του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Κύμης, σας ενημερώνουμε ότι από 03-10-2016 ανέλαβε καθήκοντα ως Επιμελητής Β΄, ο οφθαλμίατρος κος Ψαλλίδας Δημήτριος.
Η προσπάθεια ένταξης οφθαλμολογικών υπηρεσιών υγείας στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου ΚΥ Κύμης ξεκίνησε προ έτους όπου έγινε η απαραίτητη αξιολόγηση της σκοπιμότητας αυτής, καθώς ουδέποτε το Γενικό Νοσοκομείο ΚΥ Κύμης δεν είχε στο δυναμικό του Οφθαλμίατρο.

Το γεγονός ότι, οι κάτοικοι της περιοχής για να εξετασθούν σε οφθαλμίατρο, είτε θα έπρεπε να απευθυνθούν σε ιατρό εκτός του δημοσίου συστήματος υγείας, είτε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Όπου δυστυχώς ως μόνη δημόσια δομή παροχής οφθαλμιατρικών υπηρεσιών στην περιοχή έχει συσσώρευση περιστατικών η οποία οδηγεί σε τεράστια αναμονή προγραμματισμού εξέτασης περίπου τους 4 μήνες.
Η σωστά συντονισμένη και σχεδιασμένη αυτή προσπάθεια όχι μόνο αναβαθμίζει το ρόλο και το σκοπό του Γενικό Νοσοκομείο ΚΥ Κύμης, αλλά ταυτόχρονα θα αποσυμφορήσει το οφθαλμιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Χαλκίδας από την αναμονή των ραντεβού.
Σημειώνουμε δε ότι, έγιναν και όλες οι απαραίτητες ενέργειες προμήθειας εξοπλισμού και υλικών ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία προμήθειας μηχανημάτων για την διενέργεια οφθαλμολογικών επεμβάσεων στο ΓΝ-ΚΥ Κύμης.
Μπορείτε να κλείνετε τα ραντεβού στα εξωτερικά Ιατρεία του ΓΝ-ΚΥ Κύμης στο 2222350126 καθημερινά.
Η αύξηση των ποιοτικών και σύγχρονων υγειονομικών υπηρεσιών είναι πρωταρχικός μας στόχος, ώστε κατά το δυνατό και πάντα με σωστή αξιολόγηση να καλύπτεται ευρύ φάσμα υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής.
Καλή μας αρχή.
Ο Διοικητής
του ΓΝ-ΚΥ Κύμης

Ευάγγελος Χατζημαργαρίτηςkl

Αιμοδοσία (Τράπεζα Αίματος)

Ο Σύλλογος στο,παρελθόν έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος.
Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να στηρίξουμε αυτή τη δράση.
Αφιέρωσε 5 λεπτά από τον χρόνο σου, και επισκέψου πανελλαδικά όποιο κέντρο αιμοδοσίας σε εξυπερετεί (Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα στοιχεία του Συλλόγου).
Πληροφορίες: Λαθουράς Κωνσταντίνος (6986787209)αιμοδοσία

Προτάσεις – Εισηγήσεις – Υποδείξεις Μελών Συλλόγου

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. είναι στη στη διάθεση σας για κάθε υπόδειξη, εισήγηση, πρόταση που θα βοηθήσει την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου ή για τον καθορισμό νέων δράσεων, βελτίωση των υπαρχόντων κλπ.

Κιούση – Ράνιου Βασιλική. (Πρόεδρος) Κιν: 6989297702
Δημητράκα Ελένη.( Αντιπρόεδρος) Κιν: 6975201145
Κατσούλη Παναγιώτα.( Γραμματέας ) Κιν: 6979430288
Καράπα Μαρία (Ταμίας )Κιν: 6984599036
Παϊπέτης Σοφοκλής.(Μέλος) Κιν: 6983501153
Λαθουράς Κωνσταντίνος (Μέλος) .Κιν : 6986787209
Λαγού Μαρία. (Μέλος) Κιν: 6945009050

Μετά Τιμής
Το Δ.Σ.