Αρχείο μηνός Ιούλιος 2015

ΔΡΑΓΟΝΑΡΕΙΑ 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
“Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ” 27/7/2015
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ 9η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ ΔΡΑΓΟΝΑΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ –ΕΦΗΒΩΝ – ΠΑΙΔΩΝ.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
“Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ”
15/07/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΥΣΗΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΛΙΟΥ- ΓΑΙΩΝ- ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΙΟΥ “ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΟΠΑΝΕΛΗΣ ”
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΑΖΟΥΣΕΣ” ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΚΟΣΜΙΔΟΥ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ!!!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Γάμος 2015

Την Παρασκεύη 10 Ιουλίου 2015 ο Αλέξανδρος Νικήτας και η Αναστασία Ευαγγελινού ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης στην Φιλοθέη. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν χαρόυμενοι με υγεία και ευτυχία και καλούς απογόνους. Στους ευτύχεις γόνεις να τους ζήσουν! Γιάννη και Αλέκα να σας ζήσουν τα παιδία!!!

Βαπτίσεις 2015

Ο Αναστάσιος Γαζέτας και η Δήμητρα Λεκάκου στις 14 Ιουνίου 2015 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Κηφισίας , βάπτισαν την δεύτερη κορούλα τους . Ευχόμαστε στην νεοφώτιστη Αλίκη να είναι γερή και τυχερή σε όλη της την ζωή και στους γονείς , παππούδες γιαγιάδες να τους ζήσει !!!!

Ο Γεώργιος και Πάνυ Γαζέτα στις 12 Ιουλίου 2015 βάφτισαν το πρώτο τους παιδάκι στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη. Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Ιωάννη να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του. Παππούδες και Γιαγίαδες να σας ζήσει ο μικρός Γιαννάκης.

4η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
“Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ”
07/07/2015
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ <<ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ>> ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΝ 4ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΦΑΓΗΤΟ KAI ΓΛΥΚΟ .
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ: ΚΡΕΑΤΙΚΑ – ΖΥΜΑΡΙΚΑ – ΠΙΤΕΣ. ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ (3 ) ΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ( 3 ) ΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΕΩΣ ΤΟ ΔΕΚΑ ( 5-10 ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ.
ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
Η ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ