Αρχείο κατηγορίας Χωρίς κατηγορία

25η Μαρτίου 2024

Έγινε και φέτος η κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμός της 25ης Μαρτίου 2024.

Στεφάνια κατέθεσαν οι:

Παϊπέτης Σοφοκλής ως Πρόεδρος

Λαθουρά Ελένη ως Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ”

και ο Σκεμπές Δημήτριος εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης.

Και του χρόνου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αν ο καιρός το επιτρέπει το Σ/Κ 2 & 3/12/23 θα γίνει ο στολισμός για τις γιορτές σε Βρύση και Επισκοπή.

Η συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο στις 10.00 και την Κυριακή 11.00 στο Δημοτικό Σχολείο.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!

Καλές γιορτές

Σας ενημερώνουμε ότι ήρθαν τα ημερολόγια για το 2024.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. στην τιμή των πέντε (5) ευρώ.

Από το Δ.Σ.

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Κύμης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ” ,επισκέφθηκε τη Μ.Τετάρτη το γηροκομείο Κύμης.

Η Αντιπρόεδρος Ελένη Χείλαρη και η Γραμματέας Καραμάνου Κατερίνα παρέδωσαν στις εργαζόμενες του γηροκομείου τρόφιμα και έδωσαν ευχές για Καλή Ανάσταση.

Καθαρά Δευτέρα 2023

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Βρύσης – Επισκοπής Ευβοίας ”Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ” σας ευχαριστεί για την προσέλευσή σας στον εορτασμό για τα Κούλουμα στην Περνία.Επί τη ευκαιρία ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά τους εθελοντές που συμετείχαν στη δενδροφύτευση της Περνίας,καθώς και τον Αντιδήμαρχο κο Κώστας Δημάς για τη βοήθεια που προσέφερε με τα μηχανήματα του Δήμου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17:00,ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ -ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ” Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ”, σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,στην αίθουσα του Συλλόγου ,στο Δημοτικό Σχολείο της Βρύσης.
Σας περιμένουμε όλους στην πρώτη γιορτή της νέας χρονιάς.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στολισμός για τα Χριστούγεννα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 02/12,Σάββατο 03/12 και Κυριακή 04/12 θα γίνει ο στολισμός της Βρύσης και της Επισκοπής για τις ημέρες των Χριστουγγένων.Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την κα Ευαγγελινού Αλεξάνδρα στο τηλ.6932557439 για περισσότερες πληροφορίες.

Εν αναμονή εκλογών

Καλησπέρα,

Καθότι, τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξε επικοινωνία από αρκετά άτομα για να “ανοίξει” η αίθουσα του συλλόγου καθώς και η αποθήκη που βρίσκεται στο σχολείο (στολισμό, συστέγαση συλλόγων κλπ), θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο και αναμένουμε τους υποψήφιους για τις νέες εκλογές, δυστυχώς δε δύναται να παραχωρήσουμε τα κλειδιά σε κανέναν εκτός του νέου Δ.Σ. ή να αφήσουμε να εισέλθει ή να εξέλθει απ’το χώρο ευθύνης του συλλόγου οποιοδήποτε/οτιδήποτε αντικείμενο.

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας, να ενημερώσουμε ότι η 2η προσπάθεια για την ανεύρεση υποψηφίων θα γίνει μέχρι την Κυριακή 09/01/2022. Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην εφορευτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους παρακάτω:
1) Ρανιος Ιωάννης
2) Μόσχος Νικόλαος
3) Τσούπρου Χρυσούλα
4) Τσάλα Ειρήνη