Αρχείο κατηγορίας Χωρίς κατηγορία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αν ο καιρός το επιτρέπει το Σ/Κ 2 & 3/12/23 θα γίνει ο στολισμός για τις γιορτές σε Βρύση και Επισκοπή.

Η συγκέντρωση θα γίνει το Σάββατο στις 10.00 και την Κυριακή 11.00 στο Δημοτικό Σχολείο.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!

Καλές γιορτές

Σας ενημερώνουμε ότι ήρθαν τα ημερολόγια για το 2024.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. στην τιμή των πέντε (5) ευρώ.

Από το Δ.Σ.

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Κύμης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ” ,επισκέφθηκε τη Μ.Τετάρτη το γηροκομείο Κύμης.

Η Αντιπρόεδρος Ελένη Χείλαρη και η Γραμματέας Καραμάνου Κατερίνα παρέδωσαν στις εργαζόμενες του γηροκομείου τρόφιμα και έδωσαν ευχές για Καλή Ανάσταση.

Καθαρά Δευτέρα 2023

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Βρύσης – Επισκοπής Ευβοίας ”Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ” σας ευχαριστεί για την προσέλευσή σας στον εορτασμό για τα Κούλουμα στην Περνία.Επί τη ευκαιρία ,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά τους εθελοντές που συμετείχαν στη δενδροφύτευση της Περνίας,καθώς και τον Αντιδήμαρχο κο Κώστας Δημάς για τη βοήθεια που προσέφερε με τα μηχανήματα του Δήμου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17:00,ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ -ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ” Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ”, σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,στην αίθουσα του Συλλόγου ,στο Δημοτικό Σχολείο της Βρύσης.
Σας περιμένουμε όλους στην πρώτη γιορτή της νέας χρονιάς.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στολισμός για τα Χριστούγεννα

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 02/12,Σάββατο 03/12 και Κυριακή 04/12 θα γίνει ο στολισμός της Βρύσης και της Επισκοπής για τις ημέρες των Χριστουγγένων.Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την κα Ευαγγελινού Αλεξάνδρα στο τηλ.6932557439 για περισσότερες πληροφορίες.

Εν αναμονή εκλογών

Καλησπέρα,

Καθότι, τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξε επικοινωνία από αρκετά άτομα για να “ανοίξει” η αίθουσα του συλλόγου καθώς και η αποθήκη που βρίσκεται στο σχολείο (στολισμό, συστέγαση συλλόγων κλπ), θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο και αναμένουμε τους υποψήφιους για τις νέες εκλογές, δυστυχώς δε δύναται να παραχωρήσουμε τα κλειδιά σε κανέναν εκτός του νέου Δ.Σ. ή να αφήσουμε να εισέλθει ή να εξέλθει απ’το χώρο ευθύνης του συλλόγου οποιοδήποτε/οτιδήποτε αντικείμενο.

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας, να ενημερώσουμε ότι η 2η προσπάθεια για την ανεύρεση υποψηφίων θα γίνει μέχρι την Κυριακή 09/01/2022. Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην εφορευτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους παρακάτω:
1) Ρανιος Ιωάννης
2) Μόσχος Νικόλαος
3) Τσούπρου Χρυσούλα
4) Τσάλα Ειρήνη

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΣ / ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Καλησπέρα,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεσσάρων (4) μαζικών παραιτήσεων μελών του ΔΣ, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Για το λόγο αυτό, ζητάμε να θέσετε υποψηφιότητα έως 22/08 (είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα του Συλλόγου, είτε τηλεφωνικά στο κινητό του προέδρου) ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 28/08/21 (εφόσον έχουν βρεθεί υποψήφιοι για ΔΣ, εξελεγκτική & εφορευτική επιτροπή).
Σε περίπτωση μη υποψηφιότητας θα επαναληφθεί η διαδικασία. Σε περίπτωση μη ανεύρεσης νέων υποψηφίων, ο σύλλογος μας ενδεχομένως αυτή τη φορά να μη γλυτώσει τη διάλυση.
Σε τέτοια περίπτωση, το διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο θα διατεθεί, όπως ορίζει το καταστατικό στο τοπικό διαμέρισμα Βρύσης του Δήμου Κονιστρών.

Προς ενημέρωση των νέων υποψηφίων, ο λογαριασμός τραπέζης είναι παγωμένος απ’το 2018 καθώς το προήγουμενο ΔΣ αμέλησε να προβεί σε κίνηση του, παρά την ενημέρωση που είχε λάβει η εκπρόσωπος του λογαριασμού, κυρία Κιούση το 2017 (σύμφωνα πάντα με όσο μας είπαν απ΄την τράπεζα).

Όσες προσπάθειες και αν κάναμε για την επανεκκίνηση του, κρίθηκαν ατελέσφορες λόγω της μεγάλης γραφειοκρατίας.

Παραιτήσεις δήλωσαν οι: Μακρή Μαρία, Μακρή Ιουλία, Τσούπρου Αμαλία, Πούρης Γεώργιος.

“Απαγορευτικό” στις εκδηλώσεις

Λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται από την κυβέρνηση (τα οποία διαφοροποιούνται όλο και προς το χειρότερο) ανά τακτά χρονικά διαστήματα και καθώς ο Σύλλογος είναι για να φέρνει κοντά το χωριό και όχι να το διχάζει (σε εμβολιασμένους ή μη) δε δύναται ούτε και φέτος να πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση λόγω της πανδημίας, σεβόμενοι προ πάντων τη δημόσια υγεία. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την αρτοκλασία παραμονή της Αγ. Παρασκεύης.