Αρχείο κατηγορίας Δεν είναι πια κοντά μας

Δεν είναι πια κοντά μας 2023

Τα δυσάρεστα γεγονότα συνεχίζονται…μετά τον άδικο θάνατο 57 συναθρώπων μας ,στην πλειονότητα νέων,την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 σε ηλικία 61 ετών ,έφυγε ο συγχωριανός μας Θανάσης Πίγκος (γιος του Νότη και της Βούλας),μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική.

Τα ειλικρινή μας συλληπητήρια στους οικείους του.

Δεν είναι πια κοντά μας 2023

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023,απεβίωσε ο συγχωριανός μας Ανδρέου Θανάσης.Η κηδεία τελέστηκε στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής στις 20/02/2023,παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων..

Συλληπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι μπαρμπά-Θανάση.

Δεν είναι πια κοντά μας 2022

Ξημερώματα Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022, έφυγε από την ζωή η γιαγιά Μαρία Αρναουτοπούλου, σε ηλικία 92 ετών. Κατά γενική ομολογία υπήρξε γλυκομίλητη, αξιαγάπητη και καλοσυνάτη. Συλλυπητήρια στα παιδιά και στους οικείους της.

Καλό ταξίδι θεία Μαρία!

Δεν είναι πια κοντά μας 2022

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, απεβίωσε ο συγχωριανός μας Δημήτριος Σκεμπές, σε ηλικία 67 ετών. Η ταφή του έγινε την Τρίτη 14 Ιουνίου στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι Δημήτρη!!!

Δεν είναι πια κοντά μας 2022

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 και σε ηλικία 85 ετών έφυγε από κοντά μας η συγχωριανή μας Καλλιόπη Ευαγγελινού (σύζυγος Αθανασίου Ευαγγελινού).Η κηδεία που έγινε στις 12 Μαΐου 2022 στο νεκροταφείο Πετρούπολης. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της Στέφανο και Χριστόφορο και στους οικείους της. Καλό ταξίδι Πόπη…

Δεν είναι πια κοντά μας 2016

           
——————————————————————————–
             
——————————————————————————–
             
——————————————————————————–
    
——————————————————————————–
                       

——————————————————————————–

Δεν είναι πια κοντά μας 2017

    Έφυγε από την ζωή στις 28-03-2017 η συγχωριανή μας Κωνσταντίνα Χριστοδούλου σε ηλικία 90 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία και η ταφή πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Νεοχώρι). Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.           
——————————————————————————–
    Έφυγε από την ζωή στις 14-10-2017 ο αγαπητός συγχωριανός μας Ιωάννης Χριστοδούλου σε ηλικία 91 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία και η ταφή πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Νεοχώρι). Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.           
——————————————————————————–
             
——————————————————————————–
    
——————————————————————————–
                       

——————————————————————————–

Δεν είναι πια κοντά μας 2018

   

/tr>

    Έφυγε από την ζωή ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Βασιλείου σε ηλικία 81 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1-09-2018 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, και η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο της Επισκοπής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
——————————————————————————–
    Έφυγε από την ζωή η συγχωριανή μας Δέσποινα Βασιλείου σε ηλικία 92 ετών.Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11-09-2018 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Διρρεύματα. Η ταφή της έγινε στο Κοιμητήριο Διρρεύματων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.                
——————————————————————————–
    Έφυγε από κοντά μας ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Ζέρβας σε ηλικία 87 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 15-09-2018 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, και η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο της Επισκοπής. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.                  

——————————————————————————–

  Έφυγε από την ζωή η συγχωριανή μας Φρόσω (Ευφροσίνη) Πετρογιάννη – Ανατολίτη σε ηλικία 52 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21-09-2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι. Η ταφή της έγινε στο Κοιμητήριο Νεοχωρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Καλό ταξίδι Φρόσω!!!
——————————————————————————–
  Έφυγε από την ζωή η συγχωριανή μας Αγγελική Πετρογιάννη σε ηλικία 95 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11-10-2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι. Η ταφή της έγινε στο Κοιμητήριο Νεοχωρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

——————————————————————————–

                       

——————————————————————————–

Δεν είναι πια κοντά μας 2015

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015  έφυγε από τη ζωή η Ελευθερία Ζέρβα  σε ηλικία μόλις 60 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει το Σάββατο 17-01-15 στο νεκροταφείο της Βαρυμπόμπης . Συγγενείς και φίλοι την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσης.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από κοντά μας ο μπάρμπα Αντώνης ο Μπόνος στις 24 Φεβρουαρίου 2015. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε την ίδια ημέρα στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής  Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο Κων/νος Σκεμπες σε ηλικία 61 ετών. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Αγίου Βασιλείου Περιστερίου . Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!!!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από κοντά μας η Καλλιόπη Ρίγκου στις 24 Ιουλίου 2015.Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε την ίδια ημέρα στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει !!!!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 62 ετών ο συγχωριανός μας και μέλος του τοπικού συμβουλίου Λάμπρος Λάμπρου. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε το Σάββατο 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Ευχόμαστε στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Δεν είναι ποια κοντά μας 2014


Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από κοντά μας ο μπάρμπα – Κώστας ο Πετρογιάννης στις 9 Ιανουαρίου 2014. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !!!!


Στις 31/1/2014 και σε ηλικία 58 ετών έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Γκίνης  ( σύζυγος  της Μαρίας Σκεμπέ ). Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε  από  Γ Νεκροταφείο την 1/2/14 , όπου πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία.  του κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Ταξίδι Δημήτρη……


Σε ηλικία 85 χρονών έφυγε από κοντάς μας ο Νικόλαος Πίγκος, στις 16/2/2014. Κηδεύτηκε στις 16/2/2014 στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, στη Βρύση. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Στις 6/3/2014 έφυγε από κοντά μας ο Γεώργιος Λάλος του Πέτρου σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Βασιλικό Χαλκίδας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.


Την Δευτέρα 17 Μαρτίου έφυγε από κοντά μας η Παναγιώτα Θωμαδάκη  ( Γιούλα Τσούπρου )  σε ηλικία 85 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της . Καλό ταξίδι θεία Γιούλα !!


Την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 έφυγε από την ζωή ο ΚΕΦΑΛΑΣ Γιώργος σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι την Παρασκευή 21-3-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !!


Στις 7 Απριλίου 2014 και σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή η Τριάδα Καματερού ( Τσούπρου ). Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου στο κοιμητήριο των Άνω Λιοσίων. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της εκκλιπούσης.


Την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 και σε ηλικία 83 ετών έφυγε από κοντά μας η θεία Ασπασία Πετρογιάννη. Κηδεύτηκε στον Άγιο Δημήτριο . Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά και στους οικείους . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει !!!


Την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 έφυγε από κοντά μας ο Κων/νος Σκοπελίτης σε ηλικία 71 ετών. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Πετρουπόλεως . Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!!!


Στις 17/7/2014 απεβίωσε η Παρασκευή Πίγκου σε ηλικία 79 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Συγγενείς και φίλοι την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσης.


Στις 20/7/2014 απεβίωσε η Παναγιώτα Μαρινάκη σε ηλικία 82 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στην Αγία Βαρβάρα Δάφνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει!!!


Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας , ένας εξαιρετικός άνθρωπος,  η  Δέσποινα  (  Νίτσα  )  Ρίζου  –  Κιούση  σε  ηλικία  77  ετών.  Θερμά συλλυπητήρια  στον σύζυγό της Νίκο και  στους οικείους  της εκλιπούσης . Καλό ταξίδι Νίτσα!!!!


Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 έφυγε από την ζωή η Ευαγγελία Παπαϊωάννου σε ηλικία μόλις 69 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο Παναγίτσα της Επισκοπής  το Σάββατο 9 Αυγούστου  με  την παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων. Καλό ταξίδι Βαγγελίτσα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της !!


Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014  σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή  η Ελένη Κωνσταντίνου. Η κηδεία της έγινε στο Νεκροταφείο της Παναγίτσας στην Επισκοπή την Κυριακή 17-8-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό ταξίδι θεία Ελένη!!!


Τη  Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 σε ηλικία 93 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Κόρρος. Η κηδεία του έγινε στο Νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής στη Βρύση, τη Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Μπάρμπα Τάσο, καλό παράδεισο!!! 


Την  Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2014 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Ευανθία Χατζή (Μητέρα Αναστασίου Χατζή ) Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στους Αγίους Αποστόλους  Επισκοπής την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει !!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 έφυγε από την ζωή ο Νίκος Χριστοδούλου σε ηλικία 94 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο του  Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι   την  Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου  με  την παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων. Καλό ταξίδι Μπάρμπα Νίκο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του  !!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Την Τετάρτη 17  Δεκεμβρίου 2014 έφυγε από την ζωή ο Φάνης Παπαδόπουλος  σύζυγος Ευαγγελίας Παπαδοπούλου πρώην πρόεδρου του συλλόγου μας σε ηλικία 74 ετών. Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο Πετρούπολης την Πέμπτη  18-12-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Στις 21 Δεκεμβρίου 2014 απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο Βασίλειος  Λαγός. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στις 22-12-14   στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής στη Βρύση. Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια του εκλιπόντος.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..