Προγραμματισμός Διήμερης Εκδρομής Για Τις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017

Σας γνωρίζουμε, ότι ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει διήμερη εκδρομή στη Μεσσηνία για το διήμερο Σάββατο/Κυριακή 14/15 Οκτωβρίου 2017. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 55 Ευρώ (Προκαταβολή 30 Ευρώ) ανά άτομο και περιλαμβάνει μετακίνηση – διαμονή (ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 Οκτωβρίου 2017 (Πέμπτη) ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΙΟΥΣΗ) ΣΤΟ 6989297702 . Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ.

Κατά την διαδρομή θα επισκεφτούμε την Καρύταινα Αρκαδίας (Πέτρινα σπιτάκια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές, λιθόστρωτα καλντερίμια, βυζαντινές εκκλησίες, πέτρινες κρήνες και τοξωτά γεφύρια, όλα σε φόντο πράσινο ), την Δημητσάνα Αρκαδίας (Η Δημητσάνα , τυπικότατο δείγμα Αρκαδικής αρχιτεκτονικής, με ζωντανά τα σημάδια μιας δυναμικής ιστορικής και οικονομικής πορείας, με εκπληκτική θέα προς τον κάμπο της Μεγαλόπολης και τον Ταϋγετο, είναι η μεγάλη έκπληξη της Αρκαδίας. Παραδοσιακός και διατηρητέος οικισμός σήμερα, γοητεύει με τα πανύψηλα παλιά πετρόχτιστα σπίτια, την αρχοντιά της, τις εκκλησίες της, τα λιθόστρωτα δρομάκια και την αμφιθεατρική της δόμηση πάνω από τον ποταμό Λούσιο σε υψόμετρο 1000μ), τηνΣτεμνίτσα (Επιβλητικά πυργόσπιτα με τοξωτά υπέρθυρα, πέτρινα καλντερίμια που ανηφορίζουν περνώντας κάτω από τις καμάρες ( θυμίζουν τα βυζαντινά «διαβατικά» ) των σπιτιών και χάνονται μέσα στις καρυδιές και τις κερασιές, κεφαλόβρυσα στη σκιά αιωνόβιων πλατάνων και μια ζωντανή πλατεία γεμάτη καφενεία και ταβέρνες συνθέτουν ένα από τα ομορφότερα χωριά της Αρκαδίας) την Κυπαρισσία κλπ.

Διανυκτέρευση θα έχει στην Μαραθόπολη (Η Μαραθόπολη ή Μάραθος, στη νοτιοδυτική μεριά της Μεσσηνίας, είναι ένα όμορφο και γραφικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι) .

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
αστείο-σχολικό-λεωφορείο-26282272 - Copy