Βαπτίσεις 2012

Στον  Άγιο Φανούριο Βρύσης , το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012, ο Παπά – Βασίλης βάπτισε τον γιό του Βλάσση Μπόνου και της Ελευθερίας Παπανικολάου. Νονοί του νεοφώτιστου Αντώνη,   οι Βιβή Καλαρά και ο Νίκος Σκοπελίτης. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στο κέντρο  <<Πέτρινο>>  στο Στόμιο. Ευχόμαστε στους γονείς , στους παππούδες  και στις γιαγιάδες, να τους ζήσει και να τον χαίρονται!!!!
—————————————————————–
Ο Βασίλης Δημητράκας και η Κατερίνα Καρακουλάκη βάπτισαν το αγοράκι τους στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας  στον Άλιμο, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012. Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Δημήτρη – Στυλιανό να είναι γερός και καλότυχος στην ζωή του και στους γονείς να τους ζήσει.!!! Δημήτρη και Ελένη να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

—————————————————————–

Ο Βασίλης Θωμάς και η Μαρία Κιούση, το Σάββατο 22-9-2012 βάπτισαν στα Κόσκινα Ευβοίας την δεύτερη κορούλα τους. Ευχόμαστε στη νεοφώτιστη Σπυριδούλα να είναι γερή και ευτυχισμένη, στον Βασίλη και την Μαρία να τους ζήσουν τα δύο τους κοριτσάκια, στον Τάκη και την Ρούλα να χαίρονται τα εγγονάκια τους και να αποκτήσουν γρήγορα και άλλα!!!!!

—————————————————————–

Στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Κηπούπολης το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαίου 2012    ο Πέτρος Κονιδάρης και Μαρία Μπιλάλη   βάπτισαν το τρίτο τους παιδάκι με νονές  την  Ντίνα και Χρύσα Ανδρέου. Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Διονύση να ζήσει, στους γονείς  να χαίρονται τα παιδάκια τους και στις νονές πάντα άξιες !!!!

——————————————————————

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 ο Γιώργος και η Ελπίδα Τσάλα , βάπτισαν το πρώτο τους παιδάκι στον Ιερό  ναό του Αγίου Φανουρίου στην Βρύση.  Νονοί Στέργιος Κυριαζόπουλος και Χαδούλα  Ζυγοπούλου .  Ο Σύλλογος εύχεται στην νεοφώτιστη Μαρία να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη  και στους γονείς να τους ζήσει και να αποκτήσουν και άλλα πολλά παιδάκια!!!!!!!!

—————————————————————–