ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΣ / ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Καλησπέρα,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεσσάρων (4) μαζικών παραιτήσεων μελών του ΔΣ, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Για το λόγο αυτό, ζητάμε να θέσετε υποψηφιότητα έως 22/08 (είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα του Συλλόγου, είτε τηλεφωνικά στο κινητό του προέδρου) ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 28/08/21 (εφόσον έχουν βρεθεί υποψήφιοι για ΔΣ, εξελεγκτική & εφορευτική επιτροπή).
Σε περίπτωση μη υποψηφιότητας θα επαναληφθεί η διαδικασία. Σε περίπτωση μη ανεύρεσης νέων υποψηφίων, ο σύλλογος μας ενδεχομένως αυτή τη φορά να μη γλυτώσει τη διάλυση.
Σε τέτοια περίπτωση, το διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο θα διατεθεί, όπως ορίζει το καταστατικό στο τοπικό διαμέρισμα Βρύσης του Δήμου Κονιστρών.

Προς ενημέρωση των νέων υποψηφίων, ο λογαριασμός τραπέζης είναι παγωμένος απ’το 2018 καθώς το προήγουμενο ΔΣ αμέλησε να προβεί σε κίνηση του, παρά την ενημέρωση που είχε λάβει η εκπρόσωπος του λογαριασμού, κυρία Κιούση το 2017 (σύμφωνα πάντα με όσο μας είπαν απ΄την τράπεζα).

Όσες προσπάθειες και αν κάναμε για την επανεκκίνηση του, κρίθηκαν ατελέσφορες λόγω της μεγάλης γραφειοκρατίας.

Παραιτήσεις δήλωσαν οι: Μακρή Μαρία, Μακρή Ιουλία, Τσούπρου Αμαλία, Πούρης Γεώργιος.