ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 12/06/2021 και ώρα 19:00 στο δημοτικό σχολείο του χωριού μας.

1) Υπήρξε ενημέρωση για τα οικονομικά του συλλόγου καθώς και τις οικονομικές ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβούμε.

2) Αποφασίστηκε (σχεδόν ομόφωνα) η ετήσια συνδρομή των μελών να επανέλθει στα 10€

3) Συζητήθηκαν ζητήματα για έργα και εκδηλώσεις που πιθανόν να πραγματοποιηθούν κατόπιν εξελίξεων της πανδημίας.

Από το Σάββατο άρχισε η καταβολή της ετήσιας συνδρομής (που είχε καθυστερήσει λόγω καραντίνας) και λίστα με τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θα αναρτάται και θα ανανεώνεται (ανά τακτά χρονικά διαστήματα) τόσο στο site του συλλόγου μας όσο και έξω από τα γραφεία της Κοινότητας.

Τις επόμενες εβδομάδες όποιος δεν έχει ακόμα, αλλά θέλει να ανανεώσει την ετήσια συνδρομή του, μπορεί να προσέλθει στο γραφείο του συλλόγου κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.00 με 14.00 (εκτός απροόπτου) ή κάποια άλλη στιγμή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. (τηλ. προέδρου: 698 8216522)

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μαρία Δ. Πούρη για την πολύτιμη και άμεση βοήθεια της στην έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων από το πρωτοδικείο Χαλκίδας τα οποία ήταν αναγκαία για την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού από το Νέο Δ.Σ.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του συλλόγου!