Δεν είναι πια κοντά μας 2018

   

/tr>

    Έφυγε από την ζωή ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Βασιλείου σε ηλικία 81 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1-09-2018 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, και η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο της Επισκοπής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
——————————————————————————–
    Έφυγε από την ζωή η συγχωριανή μας Δέσποινα Βασιλείου σε ηλικία 92 ετών.Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11-09-2018 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Διρρεύματα. Η ταφή της έγινε στο Κοιμητήριο Διρρεύματων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.                
——————————————————————————–
    Έφυγε από κοντά μας ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Ζέρβας σε ηλικία 87 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 15-09-2018 στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, και η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο της Επισκοπής. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.                  

——————————————————————————–

  Έφυγε από την ζωή η συγχωριανή μας Φρόσω (Ευφροσίνη) Πετρογιάννη – Ανατολίτη σε ηλικία 52 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21-09-2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι. Η ταφή της έγινε στο Κοιμητήριο Νεοχωρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Καλό ταξίδι Φρόσω!!!
——————————————————————————–
  Έφυγε από την ζωή η συγχωριανή μας Αγγελική Πετρογιάννη σε ηλικία 95 ετών. Η Η Εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11-10-2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι. Η ταφή της έγινε στο Κοιμητήριο Νεοχωρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

——————————————————————————–

                       

——————————————————————————–