Δεν είναι ποια κοντά μας 2014


Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από κοντά μας ο μπάρμπα – Κώστας ο Πετρογιάννης στις 9 Ιανουαρίου 2014. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !!!!


Στις 31/1/2014 και σε ηλικία 58 ετών έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Γκίνης  ( σύζυγος  της Μαρίας Σκεμπέ ). Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε  από  Γ Νεκροταφείο την 1/2/14 , όπου πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία.  του κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Ταξίδι Δημήτρη……


Σε ηλικία 85 χρονών έφυγε από κοντάς μας ο Νικόλαος Πίγκος, στις 16/2/2014. Κηδεύτηκε στις 16/2/2014 στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, στη Βρύση. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Στις 6/3/2014 έφυγε από κοντά μας ο Γεώργιος Λάλος του Πέτρου σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Βασιλικό Χαλκίδας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.


Την Δευτέρα 17 Μαρτίου έφυγε από κοντά μας η Παναγιώτα Θωμαδάκη  ( Γιούλα Τσούπρου )  σε ηλικία 85 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της . Καλό ταξίδι θεία Γιούλα !!


Την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 έφυγε από την ζωή ο ΚΕΦΑΛΑΣ Γιώργος σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι την Παρασκευή 21-3-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !!


Στις 7 Απριλίου 2014 και σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή η Τριάδα Καματερού ( Τσούπρου ). Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου στο κοιμητήριο των Άνω Λιοσίων. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της εκκλιπούσης.


Την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 και σε ηλικία 83 ετών έφυγε από κοντά μας η θεία Ασπασία Πετρογιάννη. Κηδεύτηκε στον Άγιο Δημήτριο . Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά και στους οικείους . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει !!!


Την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 έφυγε από κοντά μας ο Κων/νος Σκοπελίτης σε ηλικία 71 ετών. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Πετρουπόλεως . Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!!!


Στις 17/7/2014 απεβίωσε η Παρασκευή Πίγκου σε ηλικία 79 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Συγγενείς και φίλοι την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσης.


Στις 20/7/2014 απεβίωσε η Παναγιώτα Μαρινάκη σε ηλικία 82 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στην Αγία Βαρβάρα Δάφνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει!!!


Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας , ένας εξαιρετικός άνθρωπος,  η  Δέσποινα  (  Νίτσα  )  Ρίζου  –  Κιούση  σε  ηλικία  77  ετών.  Θερμά συλλυπητήρια  στον σύζυγό της Νίκο και  στους οικείους  της εκλιπούσης . Καλό ταξίδι Νίτσα!!!!


Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 έφυγε από την ζωή η Ευαγγελία Παπαϊωάννου σε ηλικία μόλις 69 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο Παναγίτσα της Επισκοπής  το Σάββατο 9 Αυγούστου  με  την παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων. Καλό ταξίδι Βαγγελίτσα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της !!


Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014  σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή  η Ελένη Κωνσταντίνου. Η κηδεία της έγινε στο Νεκροταφείο της Παναγίτσας στην Επισκοπή την Κυριακή 17-8-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό ταξίδι θεία Ελένη!!!


Τη  Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 σε ηλικία 93 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Κόρρος. Η κηδεία του έγινε στο Νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής στη Βρύση, τη Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Μπάρμπα Τάσο, καλό παράδεισο!!! 


Την  Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2014 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Ευανθία Χατζή (Μητέρα Αναστασίου Χατζή ) Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στους Αγίους Αποστόλους  Επισκοπής την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει !!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 έφυγε από την ζωή ο Νίκος Χριστοδούλου σε ηλικία 94 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο του  Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι   την  Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου  με  την παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων. Καλό ταξίδι Μπάρμπα Νίκο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του  !!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Την Τετάρτη 17  Δεκεμβρίου 2014 έφυγε από την ζωή ο Φάνης Παπαδόπουλος  σύζυγος Ευαγγελίας Παπαδοπούλου πρώην πρόεδρου του συλλόγου μας σε ηλικία 74 ετών. Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο Πετρούπολης την Πέμπτη  18-12-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Στις 21 Δεκεμβρίου 2014 απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο Βασίλειος  Λαγός. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στις 22-12-14   στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής στη Βρύση. Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια του εκλιπόντος.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..