ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΤΑΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

1η ΗΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/8/2022

Αναχώρηση από Βρύση 06.00 και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και WC, φτάνουμε για προσκύνημα στο μοναστήρι του Όσιου Εφραίμ του Σύρου και μετά στην Παναγία την Κονταριώτισσα. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και στον τάφο του Φιλίππου του Β΄. Μετάβαση στην Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ”Βεργίνα” και γνωρίζουμε τα αξιοθέατα της πόλης. Το βράδυ ελεύθερο για διασκέδαση στα Λαδάδικα.

2η ΗΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 20/8/2022

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο 09.00 με προορισμό τα λουτρά Πόζαρ. Μπάνιο στα ιαματικά νερά, ένα χαλαρωτικό μασάζ και το μεσημέρι φαγητό. Αναχώρηση για Έδεσσα και απογευματινό καφέ στην Βέροια. Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη και ελεύθερο το βράδυ.

3η ΗΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8/2022

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο 09.30 με τις αποσκευές μας και προορισμό στον τάφο του Αγίου Παισίου στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Μετά το ιερό προσκύνημα, αναχωρούμε για το Λιτόχωρο Κατερίνης για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω και φαγητό στο Λιτόχωρο. Επιστροφή στο χωριό μας με ενδιάμεσες στάσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
”ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ”