Έκτακτη γενική συνέλευση 16/8/2014

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας.
Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μόσχο Νίκο γιατί λούστραρε τις πόρτες στις τουαλέτες και τα παγκάκια του σχολείου. Επίσης να σας ενημερώσω , ότι ο Σύλλογος άλλαξε τριάντα λάμπες του είχαν καεί σε Βρύση και Επισκοπή, κόστους διακοσίων δέκα ευρώ. Κάλυψε με πλάκες Καρύστου την σκάλα του σχολείου, η οποία κόστισε εννιακόσια πενήντα ευρώ, αλλά όπως βλέπετε τα παιδιά την λέρωσαν με λάδια από κρέας και πατάτες. Το πίσω μέρος του σχολείου έχει καταντήσει σκουπιδότοπος και για αυτό ο Σύλλογος θα φράξει με πόρτα το πίσω μέρος.
Τώρα θα μπούμε στο θέμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης.
Συγκεντρωθήκαμε απόψε για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα , σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, για να αποφασίσετε εσείς και μόνο εσείς για το μέλλον του Συλλόγου <<ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ>>. Ένα μέλλον αβέβαιο για το οποίο ευθύνονται δυστυχώς πέντε – έξι άτομα, τα οποία και αυτό είναι το τραγελαφικό, δεν είναι γέννημα θρέμμα του χωριού μας. Αυτή η ομάδα θεώρησε καλό να κτυπήσει τον Σύλλογο, ο οποίος όπως είπα και στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση δεν είναι απρόσωπος, αλλά αποτελείται από συγκεκριμένα άτομα. Αυτά τα άτομα δουλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις και με πολλή αγάπη για να φέρουν τον Σύλλογο στην θέση αυτή.
Δεν έχουν την ευθύτητα και την ντομπροσύνη να πουν ευθέως σε εμάς τους ιδίου και ειδικά σε μένα , ότι δεν  μας θέλουν. Βρίσκουν διάφορες προφάσεις όπως << δεν στηρίζει ο Σύλλογος τους επαγγελματίες του χωριού >> και τις κουβεντιάζουν στα καφενεία και στους δρόμους μεταξύ τους. Πρέπει να πέσουν οι μάσκες και να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Ξεκινώντας φέτος τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις μας δεχτήκαμε μια εχθρική αντιμετώπιση από συγκεκριμένους κυρίους, τους οποίους και γνωρίζετε όλοι. Προσπάθησαν  να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό μου , αλλά τους την επιστρέφω. Θα ήταν άδικο να μην πούμε  ότι η πλειοψηφία των μελών μας, μας αγκάλιασε και μας αγκαλιάζει έως τώρα και τους ευχαριστούμε πολύ. Βέβαια κάποια άτομα που τόλμησαν να υπερασπιστούν τον Σύλλογο , δέχτηκαν και αυτά επίθεση.
Μετά από πολλές συζητήσεις μεταξύ των μελών του Δ.Σ. πήραμε την απόφαση να μην κατέβουμε στις προσεχείς εκλογές ,για να δώσουμε τον χώρο στα άτομα που έλεγαν  ότι δεν κατεβαίνουν εάν βάζουμε εμείς υποψηφιότητα. Όπως αποδείχτηκε όμως ήταν λόγια του αέρα. Επίσης το καταστατικό που υπάρχει είναι το ίδιο εδώ και έξι χρόνια. Μέχρι τώρα δεν ενοχλούσε κανέναν. Τώρα γιατί ενοχλεί και δεν αρέσει σε κάποιους ?
Ήρθε η ώρα εσείς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου μας.
Ένα θα πω και θα κλείσω. Μην αφήσετε να διαλυθεί ο Σύλλογος γιατί αυτό θέλουν και αυτό επιδιώκουν οι αξιότιμοι αυτοί κύριοι.
Σας ευχαριστώ .
Παρακαλώ να ορισθεί πρόεδρος για την εκλογή της Εφορευτικής και Εξελεγκτικής Επιτροπής.