Βαπτίσεις 2014


Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 στον Άγιο Γεώργιο Παραλίας Κύμης  , ο Γιώργος Κούκης και η Ελένη Καραμάνου βάπτισαν την δεύτερη κορούλα τους. Ευχόμαστε στην νεοφώτιστη ΚΑΤΕΡΙΝΑ  να είναι γερή , ευτυχισμένη και καλότυχη. Παιδιά να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας . Ευχόμαστε και στον νονό Ζέρβα Πάνο να είναι πάντα άξιος . Γιαγιά Κατερίνα ευχόμαστε να αποκτήσεις και άλλα εγγονάκια!!!


Την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στην εκκλησία Παναγίτσα Κηφισιάς, ο Δημήτρης Τσούτσος και η Άννα Δελαβεκούρα , βάπτισαν τα δίδυμα παιδάκια τους ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι . Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Παναγιώτη και στη νεοφώτιστη Δέσποινα να είναι γερά, καλότυχα και ευτυχισμένα σε όλη τους τη ζωή. Στους ευτυχείς γονείς, παππούδες και γιαγιάδες ευχόμαστε να τους ζήσουν !!!!


Το Σάββατο 30 Αυγούστου ο Προκόπης Δούνας και η Γιώτα Μαυρομάτη βάπτισαν στον  Ιερό  Ναό  του  Προφήτη  Ηλία  Κύμης,  το  κοριτσάκι  τους.  Ευχόμαστε   στη νεοφώτιστη  Αλεξάνδρα  να  είναι  γερή  και  τυχερή  στην  ζωή  της, στους  γονείς, παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει και να αποκτήσουν πολλά – πολλά παιδάκια – εγγονάκια!!!!!