Αρχείο κατηγορίας Κοινωνικά

Αναγόρευση σε Διδάκτορα Ιατρικής (Πανεπιστήμιο Αθηνών)

Ο συντοπίτης μας Ιατρός Καρδιολόγος Κοτρογιάννης Ιάσων του Θεοδώρου, περάτωσε το Διδακτορικό του τον Ιούνιο του 2013, και αναγορεύτηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου ΑΘηνών.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Επιτυχόντες Σε ΑΕΙ -ΤΕΙ 2017

1. Βαρσάμη Ελένη Μαθηματικό Αθηνών.
2. Βραχάτης Παναγιώτης Πάντειο.
3. Δάφνη Μαρία Νομική Αθηνών.
4. Κατσίκας Κωνσταντίνος Υπολογιστών ΤΕΙ Αθηνών.
5. Κατσούλης Γεώργιος Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνείο Κρήτης.
6. Κονιδάρης Παναγιώτης Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Άρτας.
7. Μιχελομιχελάκης Ευάγγελος Ιστορίας Αρχαιολογίας & Διαχείριση Πολιτισμικών Αγαθών Παν. Πελοποννήσου.
8. Μεσολογγίτης Κωνσταντίνος Ναυπηγών Πολυτεχνείο Αθηνών.
9. Μητρογιαννοπούλου Αναστασία Γεωλογίας Εθνικό Καποδιστριακό Αθηνών.
10. Παντσέλης Ιωάννης Σχολή Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκη.
11. Ρίγκος Ελευθέριος Τεχνολογίας Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας.
12. Ρίγκος Γεώργιος Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΤΕΙ Καλαμάτας (Σπάρτη).
13. Τσούπρου Στέλλα Τμήμα Ιστορίας Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
14. Μαχου Αναστασία Eθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνας Μηχανικός μεταλλείων Μεταλλουργών.
15. Μαγκανιάρη Χαρούλα Πανεπιστήμιο Αιγαίου Ιστορίας και Κοινολογίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!

Επιτυχόντες Πανελληνίων Εξετάσεων 2012 έως και 2016

970237_651126504914258_884875446_n

2012
ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΕΙ (ΑΘΗΝΑ)
2013
ΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΠΑΙΤΕ

ΚΑΤΣΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ

ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ

ΣΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) (ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

2014
ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

2015
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΑΝΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΛΑΜΙΑ) ΤΕΙ ΣΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΪΠΕΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ

ΠΑΪΠΕΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

2016
ΜΙΧΑΛΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ: ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ KAI ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ), ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΠΙΛΙΡΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΠΕΡΔΕΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΤΡΑΚΟΣΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟ dragoneraoficial@gmail.com Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ενημέρωση Στοιχείων Σελίδας Συλλόγου (Επιτυχόντες σε ΑΕΙ – ΤΕΙ, Λήψη Πτυχίων , Master κλπ)

ptyxio 

Επειδή  θεωρούμε ότι τα παιδιά είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας το οποίο χρήζει και την ανάλογη εκτίμηση, θεωρούμε υποχρέωση μας την ενήμερωση της σελίδας του Συλλόγου από το 2011 έως και σήμερα με τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ -ΤΕΙ, τους  λήπτες  πτυχίων, μεταπτυχιακών κλπ.

Παρακαλούμε, όπως μα  αποστείλατε τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, Σχολή, κλπ.) στο dragoneraoficial@gmail.com

Μετά Τιμής

Το  Δ.Σ.

Γάμος 2015

Την Παρασκεύη 10 Ιουλίου 2015 ο Αλέξανδρος Νικήτας και η Αναστασία Ευαγγελινού ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης στην Φιλοθέη. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν χαρόυμενοι με υγεία και ευτυχία και καλούς απογόνους. Στους ευτύχεις γόνεις να τους ζήσουν! Γιάννη και Αλέκα να σας ζήσουν τα παιδία!!!

Βαπτίσεις 2015

Ο Αναστάσιος Γαζέτας και η Δήμητρα Λεκάκου στις 14 Ιουνίου 2015 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Κηφισίας , βάπτισαν την δεύτερη κορούλα τους . Ευχόμαστε στην νεοφώτιστη Αλίκη να είναι γερή και τυχερή σε όλη της την ζωή και στους γονείς , παππούδες γιαγιάδες να τους ζήσει !!!!

Ο Γεώργιος και Πάνυ Γαζέτα στις 12 Ιουλίου 2015 βάφτισαν το πρώτο τους παιδάκι στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη. Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Ιωάννη να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του. Παππούδες και Γιαγίαδες να σας ζήσει ο μικρός Γιαννάκης.

Γεννήσεις 2015

Την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 ο Νικόλαος και η Χριστίνα Γαζέτα απέκτησαν το πρώτο παιδάκι τους , ένα υγιέστατο και όμορφο αγοράκι . Ευχόμαστε σε γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να σας ζήσει !!!!
………………………………………………………………………………………………………………….

Ο Στράτος Πάττας και η Γιούλη Μητρογιαννοπούλου την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 απέκτησαν το δεύτερο τους παιδάκι , ένα χαριτωμένο αγοράκι . Ευχόμαστε στους ευτυχείς γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει. Γιάννη και Μαρία να χαίρεστε τα εγγονάκια σας ( μέχρι στιγμής τρία τον αριθμό )!!!!!!
…………………………………………………………………………………………………………………..

Δεν είναι πια κοντά μας 2015

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015  έφυγε από τη ζωή η Ελευθερία Ζέρβα  σε ηλικία μόλις 60 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει το Σάββατο 17-01-15 στο νεκροταφείο της Βαρυμπόμπης . Συγγενείς και φίλοι την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσης.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από κοντά μας ο μπάρμπα Αντώνης ο Μπόνος στις 24 Φεβρουαρίου 2015. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε την ίδια ημέρα στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής  Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο Κων/νος Σκεμπες σε ηλικία 61 ετών. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Αγίου Βασιλείου Περιστερίου . Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!!!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από κοντά μας η Καλλιόπη Ρίγκου στις 24 Ιουλίου 2015.Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε την ίδια ημέρα στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει !!!!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 62 ετών ο συγχωριανός μας και μέλος του τοπικού συμβουλίου Λάμπρος Λάμπρου. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε το Σάββατο 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Ευχόμαστε στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Γάμος 2014

Ο Γιώργος Φαρφαράς και η Ανδριάνα Μπέλλου παντρεύτηκαν την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Ευχόμαστε στα παιδιά βίο  ανθόσπαρτο και στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσουν!!!!!


Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου ( Παναγίτσας) Πετρούπολης, το Σάββατο  11 Οκτωβρίου 2014 παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αντωνίου  και η Ελισάβετ Ανεμογιάννη. Ευχόμαστε στα παιδιά να Ζήσουν Ευτυχισμένα και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα  Όνειρα και στους γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τα καμαρώνουν και να τα χαίρονται!!!!!


Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Παναγιώτης Ζέρβας και η Κατερίνα Τσάτη στον ιερό ναό Αγίας Ματρώνας στη Νέα Ερυθραία. Ευχόμαστε στα παιδιά βίο  ανθόσπαρτο και στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσουν!!!!!   

Δεν είναι ποια κοντά μας 2014


Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από κοντά μας ο μπάρμπα – Κώστας ο Πετρογιάννης στις 9 Ιανουαρίου 2014. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !!!!


Στις 31/1/2014 και σε ηλικία 58 ετών έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Γκίνης  ( σύζυγος  της Μαρίας Σκεμπέ ). Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε  από  Γ Νεκροταφείο την 1/2/14 , όπου πλήθος κόσμου τον συνόδευσε στην τελευταία.  του κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Ταξίδι Δημήτρη……


Σε ηλικία 85 χρονών έφυγε από κοντάς μας ο Νικόλαος Πίγκος, στις 16/2/2014. Κηδεύτηκε στις 16/2/2014 στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, στη Βρύση. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Στις 6/3/2014 έφυγε από κοντά μας ο Γεώργιος Λάλος του Πέτρου σε ηλικία 80 ετών. Η κηδεία του έγινε στο Βασιλικό Χαλκίδας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.


Την Δευτέρα 17 Μαρτίου έφυγε από κοντά μας η Παναγιώτα Θωμαδάκη  ( Γιούλα Τσούπρου )  σε ηλικία 85 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της . Καλό ταξίδι θεία Γιούλα !!


Την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 έφυγε από την ζωή ο ΚΕΦΑΛΑΣ Γιώργος σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι την Παρασκευή 21-3-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !!


Στις 7 Απριλίου 2014 και σε ηλικία 76 ετών έφυγε από την ζωή η Τριάδα Καματερού ( Τσούπρου ). Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου στο κοιμητήριο των Άνω Λιοσίων. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της εκκλιπούσης.


Την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 και σε ηλικία 83 ετών έφυγε από κοντά μας η θεία Ασπασία Πετρογιάννη. Κηδεύτηκε στον Άγιο Δημήτριο . Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά και στους οικείους . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει !!!


Την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 έφυγε από κοντά μας ο Κων/νος Σκοπελίτης σε ηλικία 71 ετών. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Πετρουπόλεως . Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!!!


Στις 17/7/2014 απεβίωσε η Παρασκευή Πίγκου σε ηλικία 79 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων. Συγγενείς και φίλοι την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσης.


Στις 20/7/2014 απεβίωσε η Παναγιώτα Μαρινάκη σε ηλικία 82 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στην Αγία Βαρβάρα Δάφνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς της εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει!!!


Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας , ένας εξαιρετικός άνθρωπος,  η  Δέσποινα  (  Νίτσα  )  Ρίζου  –  Κιούση  σε  ηλικία  77  ετών.  Θερμά συλλυπητήρια  στον σύζυγό της Νίκο και  στους οικείους  της εκλιπούσης . Καλό ταξίδι Νίτσα!!!!


Την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 έφυγε από την ζωή η Ευαγγελία Παπαϊωάννου σε ηλικία μόλις 69 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο Παναγίτσα της Επισκοπής  το Σάββατο 9 Αυγούστου  με  την παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων. Καλό ταξίδι Βαγγελίτσα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της !!


Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2014  σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή  η Ελένη Κωνσταντίνου. Η κηδεία της έγινε στο Νεκροταφείο της Παναγίτσας στην Επισκοπή την Κυριακή 17-8-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Καλό ταξίδι θεία Ελένη!!!


Τη  Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 σε ηλικία 93 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Κόρρος. Η κηδεία του έγινε στο Νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής στη Βρύση, τη Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Μπάρμπα Τάσο, καλό παράδεισο!!! 


Την  Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2014 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών η Ευανθία Χατζή (Μητέρα Αναστασίου Χατζή ) Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλθηκε στους Αγίους Αποστόλους  Επισκοπής την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει !!!!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 έφυγε από την ζωή ο Νίκος Χριστοδούλου σε ηλικία 94 ετών. Κηδεύθηκε στο νεκροταφείο του  Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι   την  Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου  με  την παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων. Καλό ταξίδι Μπάρμπα Νίκο. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του  !!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Την Τετάρτη 17  Δεκεμβρίου 2014 έφυγε από την ζωή ο Φάνης Παπαδόπουλος  σύζυγος Ευαγγελίας Παπαδοπούλου πρώην πρόεδρου του συλλόγου μας σε ηλικία 74 ετών. Η κηδεία του έγινε στο νεκροταφείο Πετρούπολης την Πέμπτη  18-12-14. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει !!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Στις 21 Δεκεμβρίου 2014 απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο Βασίλειος  Λαγός. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στις 22-12-14   στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής στη Βρύση. Θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένεια του εκλιπόντος.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..