Κυρίες , κύριοι
Σας καλωσορίζουμε στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με τα εξής θέματα :
Α)      Απολογισμός Δ.Σ. για την χρονική περίοδο Αύγουστος 2010 έως Αύγουστο 2012.
Β)      Ανάδειξη  Εφορευτικής Επιτροπής η οποία θα φροντίσει για την διεξαγωγή των εκλογών στις 11 Αυγούστου 2012.
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 
Το Σάββατο 14 Αυγούστου 2010 έγιναν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.. Ψήφισαν 216 μέλη με ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.
Υποψηφιότητες έθεσαν :
Ευαγγελινού Αλεξάνδρα, Ράνιος Ιωάννης, Δούνα Αλεξάνδρα, Ευαγγελινός Ιωάννης, Δούνας Προκόπιος, Λαθουράς Κων/νος, Λουκάς Ιωάννης, Τσούπρος Ευάγγελος, Δήμου Σοφία, Ψωμαδάκη Ελένη και Ψωμαδάκης Βασίλειος.
Εξελεγκτική Επιτροπή :
Ζέρβας Λεωνίδας, Ζέρβας Κων/νος.
Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010 ο Σύλλογος αγόρασε και φύτευσε δένδρα και λουλούδια στον κοινοτικό χώρο.
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου έγινε η γιορτή της μουσταλευριάς με παρουσία ντι τζέι. Προσφέρθηκαν εκτός από μουσταλευριά φαγητά, γλυκά και κρασί.
Επίσης τον Σεπτέμβριο 2010 αγοράσθηκαν δύο (2) κλιματιστικά (ντουλάπες) για την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
Αποφασίσθηκε και δημιουργήθηκε ιστοσελίδα www.dragonera.gr με την βοήθεια του Βασίλη Ψωμαδάκη τον οποίο και ευχαριστούμε.
Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 διοργανώθηκε 3ημερη εκδρομή στα Γιάννενα – Μέτσοβο με συμμετοχή 50 ατόμων.
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 στολίσθηκε η πλατεία του χωριού για τα Χριστούγεννα.
Στις 18 Δεκεμβρίου 2010 παραιτήθηκαν τα μέλη Ιωάννης Λουκάς και Κων/νος Λαθουράς και την θέση τους κατέλαβαν οι Ελένη Ψωμαδάκη και Βασίλειος Ψωμαδάκης.
Στις 8 Ιανουαρίου 2011 έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Σχολείο με πολύ φαγητό, κρασί και χορό. Το φλουρί (50 ευρώ) το κέρδισε η Ράνιου Ιωάννα.
Στις 11 Φεβρουαρίου 2011 στην Παλλήνη στο κέντρο «Νέο Συντριβάνι» έγινε  με μεγάλη επιτυχία και πλούσια δώρα ο αποκριάτικος χορός με τους καλλιτέχνες Λεγάκη, Νομικού και Μανωλά παρουσία 300 ατόμων.
Την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011 λόγω κακοκαιρίας γιορτάσαμε τα Κούλουμα στο Δημοτικό Σχολείο με την παρουσία του Χορευτικού Κονιστρών  και πολλών φίλων.
Μετά από αίτημα του Δ.Σ. ο τότε αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Μάγειρας παραχώρησε και την άλλη αίθουσα του σχολείου με σκοπό την δημιουργία μουσείου.  Ο σύλλογος έβαψε εσωτερικά όλο το σχολείο, ενίσχυσε την μπροστινή περίφραξη, έφραξε από τα πλάγια το σχολείο, επιδιόρθωσε τον μαντρότοιχο και ανακατασκεύασε τις τουαλέτες και αγοράσθηκαν το κλιματιστικό στην αίθουσα του Συλλόγου και δύο (2) σόμπες μανιτάρια.
Την Μεγάλη Τετάρτη η Πρόεδρος και η Ταμίας επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Κύμης προσφέροντας τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους φίλους του συλλόγου και τον σύλλογος.
Επίσης ο σύλλογος βοήθησε και εξακολουθεί να βοηθάει οικονομικά συγχωριανούς μας που έχουν ανάγκη.
Την παραμονή της Αγίας Τριάδας ο σύλλογος μοίρασε στην εκκλησία γλυκά.
Στις 23 Ιουλίου 2011 έγινε το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στην πλατεία με το συγκρότημα Κάργα – Νίκα – Ντοβίνου.
Στις 30 και 31 Ιουλίου 2011 έγινε προσκύνημα στην Προυσιώτισσα όπου ο παπά Λαυρέντης μας υποδέχθηκε (59 άτομα) με χαρά και συγκίνηση.
Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011 έγιναν τα 5α Δραγονάρια στα οποία προστέθηκε και η κατηγορία των παίδων.
Στις 13 Αυγούστου 2011 δόθηκε παράσταση Καραγκιόζη στο Δημοτικό Σχολείο.
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2011 για 3η φορά έγινε η γιορτή της μουσταλευριάς με μεγάλη επιτυχία.
Στις 14 Οκτωβρίου 2011 έγινε 3η εκδρομή στην Καστοριά και στις Πρέσπες.
Τον Δεκέμβριο 2011 στολίσθηκε για τα Χριστούγεννα η πλατεία.
Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο σχολείο με πλούσια δώρα και πολλά φαγητά. Το φλουρί (50 ευρω) το κέρδισε ο Σπύρος Αθανασίου.
Φτιάχθηκαν 250 ημερολόγια με θέμα τα παλαιά επαγγέλματα και λόγω της οικονομικής κρίσης αποφασίσθηκε να μην γίνει ο αποκριάτικος χορός του 2012.
Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012 γιορτάσθηκαν πάλι στο Δημοτικό Σχολείο τα Κούλουμα με την παρουσία και πάλι του χορευτικού Κονιστρών και περισσότερου κόσμου, παρά τον άσχημο καιρό.
Αποφασίσθηκε η ανακατασκευή του συντριβανιού στην πλατεία.
Στις 18 Μαϊου 2012 έγινε 3η εκδρομή στην Κεφαλονιά.
Στις 29 Ιουνίου 2012 παραμονή της εορτής των 12 Αποστόλων ο Σύλλογος μοίρασε γλυκά στην Επισκοπή στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων.
Λόγω θανάτου του συμπατριώτη μας Δημήτρη Τσούπρου αποφασίσθηκε να μην γίνει φέτος το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής και να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις :
28 Ιουλίου 2012 1ος διαγωνισμός μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής.
4 Αυγούστου 2012 τα 6α Δραγονάρια.
11 Αυγούστου 2012 οι εκλογές για νέο Δ.Σ.
18 Αυγούστου 2012 παράσταση Καραγκιόζη.
Το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει, θα αποφασίσει για την γιορτή της μουσταλευριάς.
Ο Σύλλογος είχε υποσχεθεί στην ομάδα ποδοσφαίρου Βρύσης ότι θα την βοηθήσει σε ότι χρειασθεί. Τα παιδιά ζήτησαν δύο μπάλες ποδοσφαίρου και τα νερά που θα χρειασθούν κατά την διάρκεια των αγώνων. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι και φέτος θα φέρουν για 3ησυνεχόμενη χρονιά το κύπελλο στο χωριό μας.
Τελειώνοντας και πριν γίνει η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής θα ήθελα να σας αναφέρω ότι με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι οι εθελοντές αιμοδότες σταμάτησαν να προσφέρουν αίμα για τον σύλλογο, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε Τράπεζα αίματος για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα βοηθώντας οκτώ (8) άτομα και έχουμε απόθεμα δέκα έξη (16) φιάλες.
Επίσης έχουν διαπιστωθεί φθορές στις βρύσες που υπάρχουν στον κοινοτικό χώρο και δεν διατηρείται ο χώρος καθαρός.
Η Εξελεγκτική Επιτροπή έχει ελέγξει τα βιβλία, τα οποία είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε.
Σειρά έχει τώρα  η ανάδειξη της Εφορευτικής Επιτροπής.
 
Σας ευχαριστώ πολύ
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : 
Την Δευτέρα 16 Ιουλίου  προέκυψε θέμα, λόγω καύσωνα, στην αίθουσα αναμονής του Αγροτικού Ιατρείου (στην κοινότητα του χωριού). Ο Σύλλογος προσφέρθηκε να τοποθετήσει ένα κλιματιστικό inverter ψύξης / θέρμανσης  για την άνετη διαμονή των συγχωριανών μας. Ο Σύλλογος είναι πάντα κοντά στους συγχωριανούς μας.