ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
« Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ»

Κυρίες και Κύριοι παρακάτω σας αναφέρω τα πεπραγμένα του συλλόγου την περίοδο 2014-2016.
Νοέμβριος 2014: Έκδοση ημερολογίων για το έτος 2015.
Φεβρουάριος 2015: Πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2015 στο κέντρο <Η ΣΤΡΟΦΗ > στο Μονοδρυ.
Απρίλιος 2015: Ο Σύλλογος μας για πρώτη φορά συμμετέχει στην Δράση Let’s do it Greece. Σκοπό είχε την καθαριότητα των κεντρικών δρόμων του χωριού από τα χόρτα και σκουπίδια. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου αλλά και τον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου για την συνδρομή του σε γάντια σακούλες απορριμμάτων και βενζίνη για τα χλοοκοπτικά μηχανήματα .
Ιούλιος 2015: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται ο 4ος Διαγωνισμός Μαγειρικής με μεγάλη επιτυχία.
Αύγουστος 2015: Διοργανώνονται για 9η συνεχόμενη χρονιά τα Δραγονάρεια τα οποία είναι αφιερωμένα στη μνήμη του συγχωριανού μας Σταυρό Σταύρου. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και με αθλητές διακεκριμένους σε όλη την Ελλάδα από διπλανά χωριά.
Σεπτέμβριος 2015: Διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά η Γιορτή Μουσταλευριάς και Σουτζουκιού με μεγάλη επιτυχία η οποία έχει απήχηση σε όλη την γύρω περιοχή. Επίσης τον ίδιο μήνα πραγματοποιείται μονοήμερη εκδρομή Στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και στον Όσιο Δαυίδ με μεγάλη συμμετοχή των συγχωριανών μας.
Νοέμβριος 2015: Έκδοση ημερολογίων για το έτος 2016.

Ιανουάριος 2016: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα του χωριού μας <Το Λαμπαγείο>.
Μάρτιος 2016: Διοργανώνονται Τα Κούλουμα στην αίθουσα του συλλόγου με πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα.
Απρίλιος 2016: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος συμμετέχει στη δράση Let’s do it Greece.
Ιούλιος 2016: Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται ο Διαγωνισμός Μαγειρικής. Γίνεται γενική συνέλευση μελών του Συλλόγου αλλά δεν πραγματοποιείται λόγω μη απαρτίας. Μετά από δυο χρόνια γίνεται ξανά το ετήσιο πανηγύρι του χωριού της Αγίας Παρασκευής με την Ορχήστρα του Γιώργου Σαμπαριώτη.
Αύγουστος 2016: Πραγματοποιούνται τα 10α Δραγονάρεια. Γίνεται η Γενική Συνέλευση για δεύτερη φορά όπου συζητείται το μέλλον του Συλλόγου .
Σεπτέμβριος 2016: Αγοράστηκαν 4 καθρέφτες για την τοποθέτηση σε διασταυρώσεις του χωριού. Επίσης ο Σύλλογος αγόρασε 30 λάμπες για να τοποθετηθούν σε στήλους μέσα στο χωριό όπου είχαν καεί. Έγινε αποκατάσταση του μοτέρ στο σιντριβάνι της πλατείας για την επαναλειτουργία του. Πραγματοποιείται για μια χρονιά ακόμα η Γιορτή Μουσταλευριάς και Σουτζουκιού με όλο και περισσότερο κόσμο. Γίνονται εκλογές για την ανάδειξη καινούριου Δ.Σ.
Σε όλη την θητεία του το Δ.Σ φρόντιζε να είναι καθαροί δημόσιοι χώροι του χωριού όπως το προαύλιο του Σχολείου η Πλατεία και το Κοινοτικό Γραφείο.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι εκδηλώσεις και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτές.

Το Δ.Σ.