Αρχείο μηνός Αυγούστου 2014

ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑΣ 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                             25/8/2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΜΑΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  6  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2014 ΚΑΙ  ΩΡΑ 19.00 ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ  ΓΙΟΡΤΗ  ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙΟΥ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Έκτακτη γενική συνέλευση 16/8/2014

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας.
Πριν ξεκινήσουμε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μόσχο Νίκο γιατί λούστραρε τις πόρτες στις τουαλέτες και τα παγκάκια του σχολείου. Επίσης να σας ενημερώσω , ότι ο Σύλλογος άλλαξε τριάντα λάμπες του είχαν καεί σε Βρύση και Επισκοπή, κόστους διακοσίων δέκα ευρώ. Κάλυψε με πλάκες Καρύστου την σκάλα του σχολείου, η οποία κόστισε εννιακόσια πενήντα ευρώ, αλλά όπως βλέπετε τα παιδιά την λέρωσαν με λάδια από κρέας και πατάτες. Το πίσω μέρος του σχολείου έχει καταντήσει σκουπιδότοπος και για αυτό ο Σύλλογος θα φράξει με πόρτα το πίσω μέρος.
Τώρα θα μπούμε στο θέμα της έκτακτης γενικής συνέλευσης.
Συγκεντρωθήκαμε απόψε για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα , σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, για να αποφασίσετε εσείς και μόνο εσείς για το μέλλον του Συλλόγου <<ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ>>. Ένα μέλλον αβέβαιο για το οποίο ευθύνονται δυστυχώς πέντε – έξι άτομα, τα οποία και αυτό είναι το τραγελαφικό, δεν είναι γέννημα θρέμμα του χωριού μας. Αυτή η ομάδα θεώρησε καλό να κτυπήσει τον Σύλλογο, ο οποίος όπως είπα και στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση δεν είναι απρόσωπος, αλλά αποτελείται από συγκεκριμένα άτομα. Αυτά τα άτομα δουλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις και με πολλή αγάπη για να φέρουν τον Σύλλογο στην θέση αυτή.
Δεν έχουν την ευθύτητα και την ντομπροσύνη να πουν ευθέως σε εμάς τους ιδίου και ειδικά σε μένα , ότι δεν  μας θέλουν. Βρίσκουν διάφορες προφάσεις όπως << δεν στηρίζει ο Σύλλογος τους επαγγελματίες του χωριού >> και τις κουβεντιάζουν στα καφενεία και στους δρόμους μεταξύ τους. Πρέπει να πέσουν οι μάσκες και να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Ξεκινώντας φέτος τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις μας δεχτήκαμε μια εχθρική αντιμετώπιση από συγκεκριμένους κυρίους, τους οποίους και γνωρίζετε όλοι. Προσπάθησαν  να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό μου , αλλά τους την επιστρέφω. Θα ήταν άδικο να μην πούμε  ότι η πλειοψηφία των μελών μας, μας αγκάλιασε και μας αγκαλιάζει έως τώρα και τους ευχαριστούμε πολύ. Βέβαια κάποια άτομα που τόλμησαν να υπερασπιστούν τον Σύλλογο , δέχτηκαν και αυτά επίθεση.
Μετά από πολλές συζητήσεις μεταξύ των μελών του Δ.Σ. πήραμε την απόφαση να μην κατέβουμε στις προσεχείς εκλογές ,για να δώσουμε τον χώρο στα άτομα που έλεγαν  ότι δεν κατεβαίνουν εάν βάζουμε εμείς υποψηφιότητα. Όπως αποδείχτηκε όμως ήταν λόγια του αέρα. Επίσης το καταστατικό που υπάρχει είναι το ίδιο εδώ και έξι χρόνια. Μέχρι τώρα δεν ενοχλούσε κανέναν. Τώρα γιατί ενοχλεί και δεν αρέσει σε κάποιους ?
Ήρθε η ώρα εσείς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου μας.
Ένα θα πω και θα κλείσω. Μην αφήσετε να διαλυθεί ο Σύλλογος γιατί αυτό θέλουν και αυτό επιδιώκουν οι αξιότιμοι αυτοί κύριοι.
Σας ευχαριστώ .
Παρακαλώ να ορισθεί πρόεδρος για την εκλογή της Εφορευτικής και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Γάμος 2014

Ο Γιώργος Φαρφαράς και η Ανδριάνα Μπέλλου παντρεύτηκαν την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Ευχόμαστε στα παιδιά βίο  ανθόσπαρτο και στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσουν!!!!!


Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου ( Παναγίτσας) Πετρούπολης, το Σάββατο  11 Οκτωβρίου 2014 παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αντωνίου  και η Ελισάβετ Ανεμογιάννη. Ευχόμαστε στα παιδιά να Ζήσουν Ευτυχισμένα και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα  Όνειρα και στους γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τα καμαρώνουν και να τα χαίρονται!!!!!


Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Παναγιώτης Ζέρβας και η Κατερίνα Τσάτη στον ιερό ναό Αγίας Ματρώνας στη Νέα Ερυθραία. Ευχόμαστε στα παιδιά βίο  ανθόσπαρτο και στους ευτυχείς γονείς να τους ζήσουν!!!!!   

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                             11/8/2014

  ΒΡΥΣΗ 23/7/2014
ΠΡΟΣ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ
υπ όψιν κ Προέδρου & των μελών του Δ/Σ
κοινοποίηση / στα μέλη της   Εφορευτική ς επιτροπής

Από το μέλος του Συλλόγου
ΓΑΖΕΤΑ  ΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΘΕΜΑ ΄΄      Αρχαιρεσίες πολιτιστικού συλλόγου ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ

ΚΥΡΙΟΙ
Επιθυμώ να σας εκφράσω εγγράφως τις απόψεις μου για ένα θέμα το οποίο με απασχολεί τυπικά ως προς μέγεθος του  ως  ελάσσονος σημασίας για μένα ,είναι όμως ουσιαστικό και μείζονος σημασίας εφ όσον εμπλέκονται και παρερμηνεύονται καταστάσεις και γεγονότα .
Πληροφοριακά σας ενημερώνω ότι έχω ασχοληθεί κατά το παρελθόν επί 20ετία τουλάχιστον με συλλόγους πολιτιστικούς  και  ασχολούμαι ακόμη με συλλογικούς θεσμούς όπως συνδικαλιστικό  και  συνεταιριστικό  περιεχόμενο. Ως εκ τούτου η εμπειρία μου σε τέτοια θέματα είναι νομίζω σημαντική και είμαι σε θέση να αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που πραγματικά καταβάλετε ως άτομα και ως σύνολο δραστηριοποιούμενοι με τον σύλλογο του Χωριού μας .
< επιτρέψτε  μου  να το λέω χωριού μας γιατί και εγώ αν και δεν κατάγομαι απ την Βρύση ζω από πολλά χρόνια 1978 για μεγάλο διάστημα στο χωριό όπου έχω και τα ενδιαφέροντά μου, και με ενδιαφέρει η εξέλιξη του χωριού >
Αναγνωρίζω λοιπόν εκ των προτέρων το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος – Δραγονέρα και οι άνθρωποι που  έχουν την ευθύνη του Συλλόγου .Το καλύτερο βέβαια κατά την γνώμη μου θα ήταν να υπάρχει ή να παρακινηθούν και νεώτεροι να ασχοληθούν με αυτόν τον ωραίο θεσμό του συλλόγου της προσφοράς αγάπης και αλληλεγγύης για το χωριό και τα θέματα που το απασχολούν .Δεν είναι βέβαια κακό εφ όσον υπάρχει επαναλαμβανόμενο ενδιαφέρον να εκλέγονται οι ίδιοι αρκεί να μη γίνονται εμπόδιο για την ανανέωση γιατί πιστέψτε με η ψήφος διεκδικείται και δεν δωρίζεται .
Λέω λοιπόν εκ των προτέρων μπράβο σε όσους ασχολούνται προσφέροντας την ψυχή τους και τον χρόνο τους και λέω ακόμα μπράβο σε όσους ασχοληθούν και στο μέλλον για να διατηρηθεί ο ωραίος αυτός   θεσμός του ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ  .
Με αφορμή τις επικείμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων οργάνων  Διοίκησης και Εξελεγκτικής επιτροπής και την μη συμμετοχή μου στην τελευταία Γενική συνέλευση λόγω κωλύματός μου, πληροφορήθηκα ότι η εκλεγείσα εφορευτική επιτροπή θα συλλέξει τις υποψηφιότητες και θα πραγματοποιήσει την εκλογική διαδικασία .
Με την ευθύνη του μέλους του συλλόγου προκειμένου να συμβάλλω και εγώ στον βαθμό που μπορώ ,εφ όσον βέβαια εκλεγώ ζήτησα ενημέρωση από την Πρόεδρο κ Αλέκα για την περίληψή μου στον κατάλογο υποψηφίων για την εξελεγκτική επιτροπή. Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν άκουσα ότι η εξελεγκτική επιτροπή έχει ήδη εκλεγεί απ την πραγματοποιηθείσα Γεν .Συν/ση στις 12/7/14 μαζί με την εφορευτική επιτροπή και ως εκ τούτου δεν μπορώ να βάλω υποψηφιότητα , το λέει το καταστατικό και θα επικοινωνήσει και με τον δικηγόρο για επιβεβαίωση ,ενημερώνοντάς σχετικά . Ζήτησα αντίγραφο του καταστατικού προκειμένου να το διαπιστώσω ο ίδιος ,  το ίδιο  δε μου το επιβεβαίωσε και η κ Καράπα Μαρία σε τυχαία συνάντηση που είχαμε ,ότι δηλαδή δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος γιατί η διαδικασία αυτή έχει ήδη κλείσει .
Διαφώνησα και διαφωνώ με αυτή την λογική,  καθότι η πείρα μου λέει ότι,
<< οι εκλογές αιρετών και σημαντικών οργάνων γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο και όχι δια βοής >>
Το Διοικητικό Συμβούλιο  και η εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται μαζί και τα μέλη της επιτροπής δεν μπορεί να είναι λιγότερα από -3- και αν υπάρχουν και αναπληρωματικά με Πρόεδρο –αντιπρόεδρο και γενικό Γραμματέα που ελέγχουν οικονομικά τις χρήσεις και υποβάλλουν την εκθεσή τους προς έγκριση στην Γενική Συνέλευση για την απαλλαγή των μελών του Δ/Σ από κάθε ευθύνη .
Αυτός είναι ο ρόλος της εξελεγκτικής επιτροπής η οποία κατοχυρώνει την απερχόμενη διοίκηση από κακόβουλα σχόλια και μικροσκοπιμότητες . Αποψή μου είναι ότι οι συνεδριάσεις του Δ/Σ πρέπι να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε ανοικτούς χώρους ακόμα και στα καφενεία του χωριού για μεγαλύτερη συμμετοχή .
Οσο μεγαλύτερη συμμετοχή και όσο μεγαλύτερη διαφάνεια στις επιλογές τόσο σημαντικότερο το έργο των εχόντων την ευθύνη της ύπαρξης του συλλόγου .
Επιτρέψτε μου να  κάνω  ένα μικρό σχόλιο για το καταστατικό του συλλόγου που μπορεί να γίνει αφορμή πιθανά για κάποια τυχόν τροποποίηση στο μέλλον . Νομίζω ότι δημιουργούνται θέματα με την άμεση εκλογή των μελών στις θέσεις ευθύνης και γίνεται ουσιαστικό αν όλες οι θέσεις καλύπτονται κατά σειρά εκλογής και όχι μόνο του ΠΡΟΕΔΡΟΥ να απολογούνται δηλ  άμεσα  στα μέλη όλες οι θέσεις ,απ ευθείας  .
ΤΟ άλλο σύστημα που και αυτό έχει προβλήματα είναι να εκλέγεται το Δ/Σ ολόκληρο και στην συνέχεια εκ των έσω να μοιράζονται οι θέσεις ευθύνης έχει και αυτό τα καλά του έχει όμως και τα αρνητικά του,θέλει κουβέντα .
Εν προκειμένω εμένα με ενδιαφέρει μια πειστική και λογική απάντηση περί του αιτήματός μου και δεν συμφωνώ καθόλου με απόψεις αποκλεισμού και προαποφασισμένων . Ακόμα και αν το καταστατικό αυτό ερμηνεύεται έτσι θα πρέπει να αναζητάμε το προοδευτικότερο και όχι το συντηρητικότερο .
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ για μένα είναι η μέγιστη δυνατή συμμετοχή και διαφάνεια, αποκλείοντας για τυπικούς λόγους συγγενείς πρώτου βαθμού  και για τούτο παρακαλώ να συντάξετε ως ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ κατάλογο υποψηφίων  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ , προτείνοντας τουλάχιστον  3  μέλη ως τακτικά και ει δυνατόν 2 αναπληρωματικά και να εκλεγούν απ την διαδικασία της εκλογής κανονικά μαζί με το Δ/Σ .
Σε καμιά  περίπτωση η εξελεγκτική δεν αποτελείται  από ΔΥΟ -2- ΜΈΛΗ  ευχαριστώ  για την φιλοξενία σας ,για το χρόνο σας και επιφυλάσσομαι περεταίρω , αναμένοντας την οριστική σας ενημέρωση .
Ελπίζω και εύχομαι να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου γιατί πιστεύω ότι ο σύλλογος έχει επιτελέσει σημαντικό έργο από παλιά ,έχει όμως και τα αρνητικά του, την διακοπή της λειτουργίας του και δεν πρέπει να επαναληφθεί και στο μέλλον , είναι άδικο για τον τόπο ,είναι σημαντικό για την τεράστια συμβολή του στον πολιτισμό ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
Το μέλος του Συλλόγου
Γαζέτας Γιάννης


ΠΡΟΣ
Κον  ΓΑΖΕΤΑ ΓΙΑΝΝΗ

Θέμα: « Αρχαιρεσίες και Καταστατικό Συλλόγου»       30/7/2014

Κύριε Γαζέτα,
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας προς τον Σύλλογο μας. Η εμπειρία η δική μας δεν συγκρίνεται με την εικοσαετή δική σας. Προσπαθούμε και πιστεύουμε ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το καλό των συγχωριανών μας , ακολουθώντας πιστά το Καταστατικό του Συλλόγου και έχοντας οδηγό την αγάπη μας προς το χωριό και τους κατοίκους του.
Όταν επικοινωνήσατε για πρώτη φορά τηλεφωνικά με την πρόεδρο κα Ευαγγελινού ζητώντας της εκ των υστέρων να κάνετε αίτηση για την Εξελεγκτική Επιτροπή, πήρατε την απάντηση , ότι αυτό είναι αδύνατον επειδή η Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγεται  την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης  βάσει του Καταστατικού και αποτελείται από δύο ( 2 ) άτομα. Λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας σας θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει διαφορά από καταστατικό σε  καταστατικό.
Το δικό μας Καταστατικό λέει ρητά και κατηγορηματικά ότι δύο άτομα εκλέγονται για Εξελεγκτική Επιτροπή. Αντίγραφο δεν μπορείτε να πάρετε , αλλά όποτε θέλετε μπορείτε να έρθετε στο σχολείο να το διαβάσετε.
Στην συνέχεια επανήλθατε στο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Μόσχο Νίκο, ζητώντας του να κάνετε αίτηση. Πήρατε  από την κα Καράπα την ίδια απάντηση με αυτή της προέδρου και σας ενημέρωσε ότι ρωτήσαμε για να είμαστε εντελώς σίγουροι και τον δικηγόρο κο Ποθητάκη Άγγελο, ο οποίος είχε συντάξει και το καταστατικό.
Κάπου έχετε μπερδέψει τον ρόλο της εφορευτικής επιτροπής με αυτόν της εξελεγκτικής επιτροπής. Άλλα τα καθήκοντα της μιας και άλλα τα καθήκοντα της άλλης. Η Εφορευτική Επιτροπή δέχεται αιτήσεις υποψηφίων ΜΟΝΟΝ για μέλη Δ.Σ.

Στις 23/7/14 στείλατε ανοιχτή επιστολή προς πρόεδρο , μέλη Δ.Σ και Εφορευτική Επιτροπή , συνεχίζοντας να επιμένετε στην αρχική άποψή σας και εκφράζοντας διάφορα σχόλια και απόψεις τις οποίες θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε βάζοντας υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές και φυσικά αφού εκλεγείτε και πάντα με την γνώμη της Γενικής Συνέλευσης , η οποία έχει την δύναμη να αποφασίζει για κάθε τι που αφορά το γενικό καλό.
Πιστεύουμε κύριε Γαζέτα να πήρατε τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας και στις απορίες σας.
Σκοπός του Δ.Σ. του συλλόγου μας ήταν και είναι πάντα η διαφάνεια των ενεργειών του  και η ενότητα των μελών του, την οποία τελευταία κάποιοι προσπαθούν να διαλύσουν.

Με εκτίμηση

Τα Μέλη                                                                                 Η Πρόεδρος

Ράνιος  Γιάννης                                                              Ευαγγελινού Αλεξάνδρα
Δούνα Αλεξάνδρα
Μόσχου – Καράπα  Μαρία
Ράνιου Παναγιώτα
Κατσούλης Χαράλαμπος
Κατσούλης Γιώργος


1/8/2014

Μετά την απάντησή σας επί της προθέσεώς μου να είμαι υποψήφιος για την εξελεγκτική επιτροπή του Πολιτιστικού  Συλλόγου και όσων συνέβησαν μέχρι σήμερα , σας διαβεβαιώ ότι,  διαπιστώνω <<ιδίοις όμμασι >> κάποια παρέκλιση ,ερμηνεία και πράξη ,απ τους καταστατικούς στόχους του συλλόγου, όπως  εγώ γνωρίζω <<περί πολιτιστικών και όχι μόνο >> και όπως πιστεύω να περιγράφονται παρότι δεν το  έχω διαβάσει και το οποίο θα έπρεπε να είχα μελετήσει όταν κατέθεσα για πρώτη φορά την συνδρομή μου .

Φυσικά αν είχα διαβάσει τέτοια αρθρα και τέτοιους όρους για πολιτιστικό σύλλογο ειλικρινά σας λέω δεν θα γινόμουν μέλος  και σας ενημερώνω ότι ήμουν συνδρομητής και στην παλιά ενεργή δράση του πρό διακοπής  της λειτουργίας του .

Η πολυετής πείρα μου δεν μου επιτρέπει να δεχθώ εξελεγκτική επιτροπή απότελούμενη από δύο άτομα ούτε και από άτομα  α ΄ βαθμού συγγενείας και να ξέρετε ότι ακόμα και οι δικηγόροι κάνουν λάθη και τα καταστατικά διορθώνονται όταν υπάρχουν ασάφειες, που δημιουργούν προβλήματα σχόλια και υπόνοιες μειώνοντας το όποιο έργο του ,των συλλόγων  .

Προσωπικά αν ήμουν στην θέση σας και είχα να αντιμετωπίσω τέτοιο θέμα ποτέ λέω ΠΟΤΕ δεν θα έκανα χρήση τέτοιων επιχειρημάτων στερώντας το δικαίωμα  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ της συμμετοχής επί τω προοδευτικότερο και επί τω διαφανέστερο.

Νομίζω ότι είναι λάθος σας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας ,αποσύροντας την υποψηφιότητά μου  << για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ>>  από την Εφορευτική επιτροπή ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ ΤΟ Δ/Σ  η οποία κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η μόνη αρμόδια  ως  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  και υπεύθυνη για την πραγματοποίηση των εκλογών και σωστά προκύπτει στην  Γενική Συνελευση ,είτε δια βοής ,είτε με ψηφοφορία αν δεν υπάρχει αντίρηση απ του παρευρισκόμενους .Αυτό ισχύει μόνο για την εφορευτική και  όχι για την εξελεγκτική <<γνωρίζω την διαφορά >>είναι άλλο πράγμα και άλλος ο ρόλος της ,επιτρέψατέ μου να αμφισβητώ την κρίση σας και τις ερνηνείες σας .

Οσο για το καταστατικό νομίζω ότι είναι μέγα λάθος σας να λέτε ,ότι δεν μπορώ να το παραλάβω αλλά αν θέλω μπορώ να το διαβάσω στην εδρα σας . Ευχαριστώ δεν το χρειάζομαι και καλό θα ήταν η απάντησή σας να μην περιέχει υπονοούμενα  που μειώνουν το επίπεδο της κουβέντας μας και δικαιώνουν όσους κουβεντιάζουν ανοικτά στα καφενεία τις δυσλειτουργίες και εστιάζοντας σε κάποια αρνητικά που έχουν σχέση με νοοτροπίες .Ο Σύλλογος επιτελεί  θετικό έργο θεωρώ θετική την παρουσία του ,όπως επίσης απαραίτητη και την ενναλλαγή στα πρόσωπα που πραγματικά κουράζονται για τούτο . Πάντα στο καλό ζητάμε το καλύτερο . Γειά σας και καλή επιτυχία στο έργο σας .

 

Μετ εκτιμήσεως

Γιάννης Γαζέτας


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 16-8-2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                             11/8/2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  «ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ» ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΟ  ΣΑΒΒΑΤΟ   16  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ   2014  ΚΑΙ  ΩΡΑ  19.30  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ :

Α)  ΤΗΝ  ΕΚΛΟΓΗ  ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ  ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ   ΓΙΑ  ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Β)  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΗ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ