Δεν είναι πια κοντά μας 2015

Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015  έφυγε από τη ζωή η Ελευθερία Ζέρβα  σε ηλικία μόλις 60 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει το Σάββατο 17-01-15 στο νεκροταφείο της Βαρυμπόμπης . Συγγενείς και φίλοι την συνόδεψαν στην τελευταία της κατοικία. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσης.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από κοντά μας ο μπάρμπα Αντώνης ο Μπόνος στις 24 Φεβρουαρίου 2015. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε την ίδια ημέρα στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής  Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει !!!!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο Κων/νος Σκεμπες σε ηλικία 61 ετών. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Αγίου Βασιλείου Περιστερίου . Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του εκλιπόντος . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει!!!
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από κοντά μας η Καλλιόπη Ρίγκου στις 24 Ιουλίου 2015.Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε την ίδια ημέρα στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει !!!!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου έφυγε ξαφνικά από κοντά μας σε ηλικία 62 ετών ο συγχωριανός μας και μέλος του τοπικού συμβουλίου Λάμπρος Λάμπρου. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε το Σάββατο 22 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος. Ευχόμαστε στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………