Αρχείο κατηγορίας Χωρίς κατηγορία

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΣ / ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Καλησπέρα,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεσσάρων (4) μαζικών παραιτήσεων μελών του ΔΣ, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Για το λόγο αυτό, ζητάμε να θέσετε υποψηφιότητα έως 22/08 (είτε μέσω μηνύματος στη σελίδα του Συλλόγου, είτε τηλεφωνικά στο κινητό του προέδρου) ενόψει των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 28/08/21 (εφόσον έχουν βρεθεί υποψήφιοι για ΔΣ, εξελεγκτική & εφορευτική επιτροπή).
Σε περίπτωση μη υποψηφιότητας θα επαναληφθεί η διαδικασία. Σε περίπτωση μη ανεύρεσης νέων υποψηφίων, ο σύλλογος μας ενδεχομένως αυτή τη φορά να μη γλυτώσει τη διάλυση.
Σε τέτοια περίπτωση, το διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο θα διατεθεί, όπως ορίζει το καταστατικό στο τοπικό διαμέρισμα Βρύσης του Δήμου Κονιστρών.

Προς ενημέρωση των νέων υποψηφίων, ο λογαριασμός τραπέζης είναι παγωμένος απ’το 2018 καθώς το προήγουμενο ΔΣ αμέλησε να προβεί σε κίνηση του, παρά την ενημέρωση που είχε λάβει η εκπρόσωπος του λογαριασμού, κυρία Κιούση το 2017 (σύμφωνα πάντα με όσο μας είπαν απ΄την τράπεζα).

Όσες προσπάθειες και αν κάναμε για την επανεκκίνηση του, κρίθηκαν ατελέσφορες λόγω της μεγάλης γραφειοκρατίας.

Παραιτήσεις δήλωσαν οι: Μακρή Μαρία, Μακρή Ιουλία, Τσούπρου Αμαλία, Πούρης Γεώργιος.

“Απαγορευτικό” στις εκδηλώσεις

Λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται από την κυβέρνηση (τα οποία διαφοροποιούνται όλο και προς το χειρότερο) ανά τακτά χρονικά διαστήματα και καθώς ο Σύλλογος είναι για να φέρνει κοντά το χωριό και όχι να το διχάζει (σε εμβολιασμένους ή μη) δε δύναται ούτε και φέτος να πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση λόγω της πανδημίας, σεβόμενοι προ πάντων τη δημόσια υγεία. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την αρτοκλασία παραμονή της Αγ. Παρασκεύης.

Η γιορτή της Αγίας Τριάδας (2021)

Με τη δέουσα λαμπρότητα  κατά την τάξη της εκκλησίας και βάση των υγειονομικών διατάξεων εορτάστηκε η  Δεσποτική Εορτή της Πεντηκοστής.

Το απόγευμα της Κυριακής της Πεντηκοστής στην ενορία της Βρύσης Κονιστρών μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ και χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό στον φερώνυμο ιερό ναό πλαισιούμενος απο τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα τον Πρωτοπρ Γεώργιο Γιαννούλη εφημέριο Αγίου Λουκά Αλιβερίου τον Πρεσβύτερο  Βασίλειο Καζατζόγλου εφημέριο του ιερού ναού και των διακόνων Στυλιανού Πεταχτή και Αντωνίου Τράκου
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 12/06/2021 και ώρα 19:00 στο δημοτικό σχολείο του χωριού μας.

1) Υπήρξε ενημέρωση για τα οικονομικά του συλλόγου καθώς και τις οικονομικές ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβούμε.

2) Αποφασίστηκε (σχεδόν ομόφωνα) η ετήσια συνδρομή των μελών να επανέλθει στα 10€

3) Συζητήθηκαν ζητήματα για έργα και εκδηλώσεις που πιθανόν να πραγματοποιηθούν κατόπιν εξελίξεων της πανδημίας.

Από το Σάββατο άρχισε η καταβολή της ετήσιας συνδρομής (που είχε καθυστερήσει λόγω καραντίνας) και λίστα με τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θα αναρτάται και θα ανανεώνεται (ανά τακτά χρονικά διαστήματα) τόσο στο site του συλλόγου μας όσο και έξω από τα γραφεία της Κοινότητας.

Τις επόμενες εβδομάδες όποιος δεν έχει ακόμα, αλλά θέλει να ανανεώσει την ετήσια συνδρομή του, μπορεί να προσέλθει στο γραφείο του συλλόγου κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.00 με 14.00 (εκτός απροόπτου) ή κάποια άλλη στιγμή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. (τηλ. προέδρου: 698 8216522)

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μαρία Δ. Πούρη για την πολύτιμη και άμεση βοήθεια της στην έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων από το πρωτοδικείο Χαλκίδας τα οποία ήταν αναγκαία για την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού από το Νέο Δ.Σ.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του συλλόγου!

 

 

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Δ.Σ. 2020-2022

Οι αρμοδιότητες του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των μελών είναι:
Πρόεδρος: Μακρής Θεόφιλος
Αντιπρόεδρος: Αντωνίου Δημήτριος
Γραμματέας: Μακρή Μαρία
Ταμίας: Μακρή Ιουλία
Μέλη: Αμαλία Τσούπρου, Γεώργιος Πούρης, Ιωάννης Κόρρος.

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟOΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥME ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ.

Με απόφαση της δεύτερης γενικής συνέλευσης(23 Αυγούστου 2020) αποφασίστηκε η διεξαγωγή εκλογών για το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 στο παλιό δημοτικό σχολείο Βρύσης.
Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα είναι τα ακόλουθα:

Πρόεδρος εφορευτικής επιτροπής: Βαρβάρα Σκεμπέ
Γραμματέας: Άννα Κυριαζοπούλου
Μέλος: Κατερίνα Τσούπρου

ΔΡΑΓΟΝΑΡΙΑ 2019

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/8/2019, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΡΑΓΟΝΑΡΙΑ 2019. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !!!

4

1

2

3

5