Αρχείο μηνός Οκτ 2014

Απολογισμός συλλόγου Αύγουστος 2008 έως Αύγουστος 2014

Απολογισμός συλλόγου Αύγουστος 2008 έως Αύγουστος 2014.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                 29/10/2014

θέμα : « Πεπραγμένα Συλλόγου από Αύγουστο 2008 – Αύγουστο 2014».

Κύριες και Κύριοι, Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Σύλλογος μας , είναι ένας δραστήριος και πολύ ενεργός Σύλλογος . Θα σας αναφέρουμε ορισμένα από τα έργα που έκανε , το διάστημα 2008 – 2014 , τα οποία φτιάχτηκαν με δικά σας χρήματα και πιστεύουμε ότι χρησιμοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος του χωριού μας και των κατοίκων του.

Το Δημοτικό Σχολείο Βρύσης βάφτηκε εσωτερικά , οι παλαιές κουρτίνες αντικαταστάθηκαν με καινούργιες , οι τουαλέτες του κατασκευάστηκαν εξ αρχής , τοποθετήθηκαν τέσσερα παγκάκια στο προαύλιό του και τοποθετήθηκαν επιπλέον κάγκελα στην υπάρχουσα περίφραξή του και πόρτα για να προστατεύεται ο πίσω χώρος του σχολείου . Ο φωτισμός της εξωτερικής όψης του σχολείου με τα σποτάκια του και τους μεγάλους προβολείς για τις διάφορες εκδηλώσεις μας ,έκαναν το σχολείο στολίδι του χωριού μας. Αγοράστηκε κλιματιστικό ντουλάπα για την αίθουσα του Συλλόγου ,δύο σόμπες μανιτάρια για τις άλλες αίθουσες και τους διαδρόμους . Κατασκευάστηκε μεγάλη ξύλινη βιβλιοθήκη η οποία καταλαμβάνει έναν τοίχο της αίθουσας. Αγοράστηκαν Φάξ και Εκτυπωτής για τις ανάγκες του Συλλόγου.Τέλος τοποθετήθηκαν κάγκελα και καινούριο στέγαστρο στην μπροστινή είσοδο του σχολείου και οι σκάλες μπροστά και πίσω καλύφθηκαν με πλάκες Καρύστου.

Στην πλατεία αντικαταστάθηκε το χαλασμένο σιντριβάνι με καινούριο, και αγοράστηκαν χριστουγεννιάτικα στολίδια για τον στολισμό των Χριστουγέννων.

Στην εκκλησία μας την Αγία Τριάδα αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν δύο κλιματιστικά ντουλάπες.

Στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Επισκοπής τοποθετήθηκαν τέσσερα παγκάκια.

Στο Κοινοτικό ιατρείο αγοράστηκε και τοποθετήθηκε κλιματιστικό και διαμορφώθηκε ο εξωτερικός χώρος. Αγοράστηκαν δέντρα και λουλούδια και τοποθετήθηκαν 4 δοχεία απορριμμάτων και βρύσες .

Τοποθετήθηκαν ταμπέλες στις εισόδου των χωριών. Πλήρωσε τις αθλητικές ενδυμασίες στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, αγόρασε ποδοσφαιρικές μπάλες και τροφοδότησε με νερά την ομάδα.

Ο Σύλλογος αγόρασε ξυλεία και σκαλωσιές για την εξέδρα του πανηγυριού , πυροσβεστική αντλία για τις φωτιές , χορτοκοπτικό μηχάνημα για τον καθαρισμό των χόρτων.

Αγόρασε και τοποθέτησε σε Βρύση και Επισκοπή 30 λάμπες που είχαν καεί και ο Δήμος αδυνατούσε να αλλάξει.

Στις εκδηλώσεις προστέθηκαν και άλλες όπως παραστάσεις Καραγκιόζη , Ποδηλατοδρομίες , Διαγωνισμοί Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής , γιορτή Μουσταλευριάς και Σουτζουκιού ,μοίρασμα Χριστουγεννιάτικων δώρων σε παιδιά μέχρι 12 ετών και όπως καταλαβαίνετε τα μετάλλια , τα κύπελλα , τα δώρα τα αγόραζε ο Σύλλογος.

Ο Σύλλογος βοήθησε και βοηθά ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση χωρίς να βγάζει ντουντούκες για ευνόητους λόγους.Έκανε θεσμό τις επισκέψεις στο Γηροκομείο Κύμης μαζί με την δική σας βοήθεια. Πρόσφερε γλυκά σε γιορτές σε Βρύση και Επισκοπή. Αγόραζε δώρα για τους αποκριάτικους χορούς και τα πανηγύρια για την λαχειοφόρο αγορά. Πρόσφερε ένα μικρό χρηματικό ποσό στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πολλά άλλα τα οποία είναι καταγεγραμμένα και στο βιβλίο πρακτικών και στο βιβλίο εσόδων – εξόδων του Συλλόγου.

Όλα αυτά τα έκανε ο Σύλλογος σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς και πάντα με την δική σας βοήθεια και προσφορά. Τα έσοδα του Συλλόγου από τους χορούς και τα πανηγύρια ήταν ελάχιστα και ίσα που κάλυπταν τα έξοδα . Οι συνδρομές των μελών είναι και αυτές μειωμένες .Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου για να μην χρεώνεται ο Σύλλογος με δικά τους χρήματα και με πολλή αγάπη πρόσφεραν σε πολλές εκδηλώσεις και υλικά και ηθικά και με πολύ προσωπική εργασία για να περάσετε εσείς καλά.

Πιστεύουμε ότι και το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει με την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον να εργάζεται για το καλό του Συλλόγου και να τον κρατήσει στην θέση που είναι και του αξίζει, δηλαδή στην κορυφή !!

Το απερχόμενο Δ.Σ. ευχαριστεί τα παλαιά μέλη του και εύχεται στα μέλη του νέου Δ.Σ,

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Αποτέσματα εκλογών 26/10/2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                             29/10/2014

Στις 26 Οκτωβρίου 2014 διεξήχθησαν ο εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.  Οι υποψηφιότητες  για το Δ.Σ. ήταν οι εξής:

  • ΔΗΜΗΤΡΑΚΑ  ΕΛΕΝΗ
  • ΔΟΥΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
  • ΚΑΡΑΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  • ΚΑΡΑΠΑ – ΜΟΣΧΟΥ  ΜΑΡΙΑ
  • ΛΑΜΠΡΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  • ΜΟΣΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΜΟΥΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  • ΡΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  • ΡΑΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  • ΣΚΕΜΠΕΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Οι υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή ήταν:

  • ΔΟΥΝΑ  ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
  • ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΨΗΦΙΣΑΝ :  Εξήντα τρία άτομα  ( 63 )

 • Έγκυρα :    62
 • Λευκά    :     1
 • Άκυρα   :      0

 

ΕΛΑΒΑΝ:

 • ΡΑΝΙΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ        45
 • ΔΟΥΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ         36
 • ΣΚΕΜΠΕΣ ΛΑΜΠΡΟΣ         34
 • ΡΑΝΙΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ             32
 • ΚΑΡΑΠΑ – ΜΟΣΧΟΥ Μ.      30
 • ΔΗΜΗΤΡΑΚΑ ΕΛΕΝΗ         29
 • ΚΑΡΑΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ     20
 • ΜΟΣΧΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ         20
 • ΜΟΥΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ     18
 • ΛΑΜΠΡΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ      17
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Εκλογές 26/10/2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                             3/10/2014

Μετά από δύο αποτυχημένες  προσπάθειες διενέργειας εκλογών για την  ανάδειξη  νέου  Δ.Σ  του  Πολιτιστικού  Συλλόγου  και  λόγω  του περιορισμένου χρόνου μέχρι 15/12/14, τα μέλη  του Δ.Σ. κ.κ. Δούνα Α., Ράνιος Ι. και Κατσούλης Χ. την Τετάρτη 1/10/14 συναντήθηκαν και συζήτησαν  με  τον  δικηγόρο  του  συλλόγου  κ.  Ποθητάκη  Α.  για  το μέλλον του συλλόγου και τον τρόπο διεξαγωγής  εκλογών.

Μετά την ενημέρωση , αποφασίστηκε από το Δ.Σ.  να διεξαχθούν εκλογές  την  Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 από 08. 00 – 17.00 με  την  Εφορευτική  και  Εξελεγκτική  Επιτροπή  που  είχαν εκλεγεί με την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Αυγούστου 2014.

Υποψηφιότητες  στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής ,  μέχρι την   Πέμπτη  23/10/14 και ώρα 20.00

:Τακτικά μέλη:

Κατσούλη Παναγιώτα του Γεωργίου.

Τσούπρου Μαρία του Προκοπίου.

Ηλίας Σταύρος του Σταύρου.

Αναπληρωματικά  μέλη:

Κατσούλη Παναγιώτα του Ιωάννου.

Καραμάνου Κατερίνα  του Γεωργίου.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
   ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
     "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                             3/10/2014

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ  7 , 8  & 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ — ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ — ΣΕΡΡΕΣ ( ΑΜΦΙΠΟΛΗ — ΣΠΗΛΑΙΑ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ ).

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/11/14 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9/11/14.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 120 €. ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ  20 €. ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  : ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ , ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ