Απολογισμός συλλόγου Αύγουστος 2008 έως Αύγουστος 2014

Απολογισμός συλλόγου Αύγουστος 2008 έως Αύγουστος 2014.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
     ΒΡΥΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΕΥΒΟΙΑ
          "Η ΔΡΑΓΟΝΕΡΑ"                                 29/10/2014

θέμα : « Πεπραγμένα Συλλόγου από Αύγουστο 2008 – Αύγουστο 2014».

Κύριες και Κύριοι, Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Σύλλογος μας , είναι ένας δραστήριος και πολύ ενεργός Σύλλογος . Θα σας αναφέρουμε ορισμένα από τα έργα που έκανε , το διάστημα 2008 – 2014 , τα οποία φτιάχτηκαν με δικά σας χρήματα και πιστεύουμε ότι χρησιμοποιήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος του χωριού μας και των κατοίκων του.

Το Δημοτικό Σχολείο Βρύσης βάφτηκε εσωτερικά , οι παλαιές κουρτίνες αντικαταστάθηκαν με καινούργιες , οι τουαλέτες του κατασκευάστηκαν εξ αρχής , τοποθετήθηκαν τέσσερα παγκάκια στο προαύλιό του και τοποθετήθηκαν επιπλέον κάγκελα στην υπάρχουσα περίφραξή του και πόρτα για να προστατεύεται ο πίσω χώρος του σχολείου . Ο φωτισμός της εξωτερικής όψης του σχολείου με τα σποτάκια του και τους μεγάλους προβολείς για τις διάφορες εκδηλώσεις μας ,έκαναν το σχολείο στολίδι του χωριού μας. Αγοράστηκε κλιματιστικό ντουλάπα για την αίθουσα του Συλλόγου ,δύο σόμπες μανιτάρια για τις άλλες αίθουσες και τους διαδρόμους . Κατασκευάστηκε μεγάλη ξύλινη βιβλιοθήκη η οποία καταλαμβάνει έναν τοίχο της αίθουσας. Αγοράστηκαν Φάξ και Εκτυπωτής για τις ανάγκες του Συλλόγου.Τέλος τοποθετήθηκαν κάγκελα και καινούριο στέγαστρο στην μπροστινή είσοδο του σχολείου και οι σκάλες μπροστά και πίσω καλύφθηκαν με πλάκες Καρύστου.

Στην πλατεία αντικαταστάθηκε το χαλασμένο σιντριβάνι με καινούριο, και αγοράστηκαν χριστουγεννιάτικα στολίδια για τον στολισμό των Χριστουγέννων.

Στην εκκλησία μας την Αγία Τριάδα αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν δύο κλιματιστικά ντουλάπες.

Στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων Επισκοπής τοποθετήθηκαν τέσσερα παγκάκια.

Στο Κοινοτικό ιατρείο αγοράστηκε και τοποθετήθηκε κλιματιστικό και διαμορφώθηκε ο εξωτερικός χώρος. Αγοράστηκαν δέντρα και λουλούδια και τοποθετήθηκαν 4 δοχεία απορριμμάτων και βρύσες .

Τοποθετήθηκαν ταμπέλες στις εισόδου των χωριών. Πλήρωσε τις αθλητικές ενδυμασίες στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, αγόρασε ποδοσφαιρικές μπάλες και τροφοδότησε με νερά την ομάδα.

Ο Σύλλογος αγόρασε ξυλεία και σκαλωσιές για την εξέδρα του πανηγυριού , πυροσβεστική αντλία για τις φωτιές , χορτοκοπτικό μηχάνημα για τον καθαρισμό των χόρτων.

Αγόρασε και τοποθέτησε σε Βρύση και Επισκοπή 30 λάμπες που είχαν καεί και ο Δήμος αδυνατούσε να αλλάξει.

Στις εκδηλώσεις προστέθηκαν και άλλες όπως παραστάσεις Καραγκιόζη , Ποδηλατοδρομίες , Διαγωνισμοί Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής , γιορτή Μουσταλευριάς και Σουτζουκιού ,μοίρασμα Χριστουγεννιάτικων δώρων σε παιδιά μέχρι 12 ετών και όπως καταλαβαίνετε τα μετάλλια , τα κύπελλα , τα δώρα τα αγόραζε ο Σύλλογος.

Ο Σύλλογος βοήθησε και βοηθά ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση χωρίς να βγάζει ντουντούκες για ευνόητους λόγους.Έκανε θεσμό τις επισκέψεις στο Γηροκομείο Κύμης μαζί με την δική σας βοήθεια. Πρόσφερε γλυκά σε γιορτές σε Βρύση και Επισκοπή. Αγόραζε δώρα για τους αποκριάτικους χορούς και τα πανηγύρια για την λαχειοφόρο αγορά. Πρόσφερε ένα μικρό χρηματικό ποσό στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πολλά άλλα τα οποία είναι καταγεγραμμένα και στο βιβλίο πρακτικών και στο βιβλίο εσόδων – εξόδων του Συλλόγου.

Όλα αυτά τα έκανε ο Σύλλογος σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς και πάντα με την δική σας βοήθεια και προσφορά. Τα έσοδα του Συλλόγου από τους χορούς και τα πανηγύρια ήταν ελάχιστα και ίσα που κάλυπταν τα έξοδα . Οι συνδρομές των μελών είναι και αυτές μειωμένες .Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου για να μην χρεώνεται ο Σύλλογος με δικά τους χρήματα και με πολλή αγάπη πρόσφεραν σε πολλές εκδηλώσεις και υλικά και ηθικά και με πολύ προσωπική εργασία για να περάσετε εσείς καλά.

Πιστεύουμε ότι και το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει με την ίδια αγάπη και το ίδιο ενδιαφέρον να εργάζεται για το καλό του Συλλόγου και να τον κρατήσει στην θέση που είναι και του αξίζει, δηλαδή στην κορυφή !!

Το απερχόμενο Δ.Σ. ευχαριστεί τα παλαιά μέλη του και εύχεται στα μέλη του νέου Δ.Σ,

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ!!!!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ