Αρχείο μηνός Μαρτίου 2017

Εορτασμός 25 Μαρτίου 2017

Στα πλαίσια του εορτασμού του Ευαγγελισμού- Εθνικής Επετείου, πραγματοποιήθηκε θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό στη Δραγονέρα, και μετά ακολούθησε δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο.

IMG_20170325_103956

IMG_20170325_104013

IMG_20170325_104642

Προσφορά – Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδρομής

images (1)

ΠΡΟΣ:

ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
1/3/2017
ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Κατόπιν επικοινωνίας σας παραθέτουμε την προσφορά μας για την εκδρομή που επιθυμείτε να διοργανώσετε. Εφόσον θέλετε να προχωρήσετε σε κρατήσεις θα πρέπει να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τροποποίηση ή αλλαγή στην προσφορά μας , παρακαλώ ενημερώστε μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Εκδρομή ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ημερομηνίες ( in/out )
Ξενοδοχείο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*
Τύπος δωματίου ΤΡΙΚΛΙΝΑ, ΔΙΚΛΙΝΑ , ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ
Διατροφή ΠΡΩΙΝΟ – ΔΕΙΠΝΟ

Άτομα ( ενήλικες / παιδιά ) Ενήλικες Παιδιά
40
Κόστος κατ’ άτομο σε μονόκλινο €410
Κόστος κατ’ άτομο σε 2κλινο/3κλινο €300

Περιλαμβάνονται :
Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (3* – 4*).
8 πρωινά.
1 γεύμα.
7 δείπνα.
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Αρχηγός – συνοδός.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.

Πρόγραμμα εκδρομής :

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ
Aναχώρηση νωρίς το πρωί από ΑΘΗΝΑ. Με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή μας, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ και το ΝΟΒΙΣΑΝΤ φθάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη του ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα το «ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» η πανέμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)
Πρωινό και αρχίζουμε την περιήγηση – ξενάγηση μας από την ΠΕΣΤΗ. Θα επισκεφθούμε την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τον ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Κατόπιν διασχίζοντας μία από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ, για να δούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, τη θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου
στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, από το λόφο του
ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορούμε να επισκεφθούμε τον εμπορικό
δρόμο VACI ή να κάνουμε μία ΜΙΝΙ κρουαζιέρα με καραβάκι στο ΔΟΥΝΑΒΗ. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά, ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ( ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ )
Μετά το πρωινό ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά εκδρομή σας παραδουνάβια χωριά. αναχώρηση για το Szentendre (Άγιος Ανδρέας), ένα παραδοσιακό χωριό της Ουγγαρίας. Θα επισκεφτούμε το μουσείο κεραμικής τέχνης της γλύπτριας Μαργκίτ Κόβατς, και την ορθόδοξη εκκλησία του 1752. Περιπλανηθείτε στο χωριό των Καλλιτεχνών και των Καλών Τεχνών, όπως χαρακτηριστικά αποκαλείται ο Άγιος Ανδρέας, όπου μπορείτε να αγοράσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Συνεχίζουμε για το Visegrad, το επόμενο χωριό πάνω στο Δούναβη. Θα θαυμάσουμε και θα περιηγηθούμε στα δύο τεράστια κάστρα, χτισμένα από τον Βασιλιά Μπέλα Δ’ για την προστασία της περιοχής από τους Μογγόλους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι χτισμένο από τον Βασιλιά Λουδοβίκο Α’. Τέλος θα σταματήσουμε στο χωριό Esztergom, όπου θα δούμε τα πολυάριθμα αξιοθέατα, ανάμεσα στα οποία είναι: η Βασιλική, το Κάστρο και ο Καθεδρικός Ναός του Ezstergom, και η υπέροχη θέα του Δούναβη από το κάστρο, ιδανική για φωτογραφίες. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινό και αναχώρηση για ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς φθάνουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη – ξενάγηση των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Αμέσως μετά συνεχίζουμε για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,
δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΙΣ
Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής (ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΣΕΓΚΕΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ) με ενδιάμεσες στάσεις, για την περιοχή της ΝΙΣ. “Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος διαβατηρίων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.
“Αφιξη το βράδυ.

Όροι συμμετοχής :

Πληρωμές – Προκαταβολές :
€150 κατ άτομο προκαταβολή με την κράτηση και έως για κάθε συμμετοχή ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Εξόφληση του υπολοίπου ποσού έως και 15 ημέρες πριν την αναχώρηση

Ακυρώσεις :
• Από 59 μέχρι 30 μέρες πριν την αναχώρηση, χρέωση ποσοστού 30% της συνολικής αξίας του ταξιδιού.
• Από 29 μέχρι 11 μέρες πριν την αναχώρηση, χρέωση ακυρωτικών ποσοστού 70% ‘’ ‘’
• Από 10 μέρες πριν μέχρι και την ημερομηνία αναχώρησης με χρέωση ακυρωτικών ποσοστού 100%

Ευχαριστήρια Επιστολή

aimodosia2

Ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας Χείλαρη Γεώργιο ο οποίος έδωσε εθελοντικά αίμα για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας.

Προγραμματισμός Εκδρομή Συλλόγου Για Καλοκαίρι 2017

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος σκοπεύει να πραγματοποιήσει στα τέλη Ιουνίου 2017 επταήμερη (7) εκδρομή για Βιέννη- Βουδαπέστη.
Η μετακίνηση θα είναι οδικώς, και η τιμή είναι τριακόσια (300) Ευρώ ανά άτομο (Περιλαμβάνει Μετακινήσεις, Διαμονή, Ημιδιατροφή).
Αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί και από Αθήνα και από Βρύση.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να προκαταβάλει το 50% μέχρι τέλος Απριλίου.
Για Περισσότερες πληροφορίες – Διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο 6989297702 (Κιούση-Ράνιου Κικκή).

images (1)

images (2)

images