Αρχείο κατηγορίας Βαπτίσεις

Βαπτίσεις 2015

Ο Αναστάσιος Γαζέτας και η Δήμητρα Λεκάκου στις 14 Ιουνίου 2015 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας Κηφισίας , βάπτισαν την δεύτερη κορούλα τους . Ευχόμαστε στην νεοφώτιστη Αλίκη να είναι γερή και τυχερή σε όλη της την ζωή και στους γονείς , παππούδες γιαγιάδες να τους ζήσει !!!!

Ο Γεώργιος και Πάνυ Γαζέτα στις 12 Ιουλίου 2015 βάφτισαν το πρώτο τους παιδάκι στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη. Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Ιωάννη να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του. Παππούδες και Γιαγίαδες να σας ζήσει ο μικρός Γιαννάκης.

Βαπτίσεις 2014


Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 στον Άγιο Γεώργιο Παραλίας Κύμης  , ο Γιώργος Κούκης και η Ελένη Καραμάνου βάπτισαν την δεύτερη κορούλα τους. Ευχόμαστε στην νεοφώτιστη ΚΑΤΕΡΙΝΑ  να είναι γερή , ευτυχισμένη και καλότυχη. Παιδιά να σας ζήσουν τα κοριτσάκια σας . Ευχόμαστε και στον νονό Ζέρβα Πάνο να είναι πάντα άξιος . Γιαγιά Κατερίνα ευχόμαστε να αποκτήσεις και άλλα εγγονάκια!!!


Την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στην εκκλησία Παναγίτσα Κηφισιάς, ο Δημήτρης Τσούτσος και η Άννα Δελαβεκούρα , βάπτισαν τα δίδυμα παιδάκια τους ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι . Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Παναγιώτη και στη νεοφώτιστη Δέσποινα να είναι γερά, καλότυχα και ευτυχισμένα σε όλη τους τη ζωή. Στους ευτυχείς γονείς, παππούδες και γιαγιάδες ευχόμαστε να τους ζήσουν !!!!


Το Σάββατο 30 Αυγούστου ο Προκόπης Δούνας και η Γιώτα Μαυρομάτη βάπτισαν στον  Ιερό  Ναό  του  Προφήτη  Ηλία  Κύμης,  το  κοριτσάκι  τους.  Ευχόμαστε   στη νεοφώτιστη  Αλεξάνδρα  να  είναι  γερή  και  τυχερή  στην  ζωή  της, στους  γονείς, παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει και να αποκτήσουν πολλά – πολλά παιδάκια – εγγονάκια!!!!!

Βαπτίσεις 2013

Ο Νικηφόρος και η Ρούλα Μανδηλαρά, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στην Δάφνη , βάπτισαν την κορούλα τους. Και το όνομα αυτής ΜΑΡΙΑ . Παιδιά να σας ζήσει , να την χαιρόσαστε !!!


Ο Αναστάσιος Γαζέτας και η Δήμητρα Λεκάκου στις 30 Ιουνίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κηφισιάς , βάπτισαν την κορούλα τους . Ευχόμαστε στην νεοφώτιστη Ναταλία – Μιχαέλλα να είναι γερή και τυχερή σε όλη της την ζωή και στους γονείς , παππούδες γιαγιάδες να τους ζήσει !!!!


Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 ο Βαγγέλης Ευαγγελινός και η Βούλα Καρακατσάνη βάπτισαν την κορούλα τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κηπουπόλεως. Ευχόμαστε στην νεοφώτιστη Νεφέλη να είναι γερή και τυχερή σε όλη της την ζωή!!!


Στις 15 Σεπτεμβρίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρούσι , ο Μπάμπης Λουκάς και η Κατερίνα Κούτρη , βάπτισαν την κορούλα τους. Ευχόμαστε στη νεοφώτιστη Χριστίνα να είναι γερή και καλότυχη και στους γονείς , παππούδες και γιαγιάδες να τους ζήσει !!!

 

Βαπτίσεις 2012

Στον  Άγιο Φανούριο Βρύσης , το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012, ο Παπά – Βασίλης βάπτισε τον γιό του Βλάσση Μπόνου και της Ελευθερίας Παπανικολάου. Νονοί του νεοφώτιστου Αντώνη,   οι Βιβή Καλαρά και ο Νίκος Σκοπελίτης. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στο κέντρο  <<Πέτρινο>>  στο Στόμιο. Ευχόμαστε στους γονείς , στους παππούδες  και στις γιαγιάδες, να τους ζήσει και να τον χαίρονται!!!!
—————————————————————–
Ο Βασίλης Δημητράκας και η Κατερίνα Καρακουλάκη βάπτισαν το αγοράκι τους στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας  στον Άλιμο, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012. Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Δημήτρη – Στυλιανό να είναι γερός και καλότυχος στην ζωή του και στους γονείς να τους ζήσει.!!! Δημήτρη και Ελένη να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

—————————————————————–

Ο Βασίλης Θωμάς και η Μαρία Κιούση, το Σάββατο 22-9-2012 βάπτισαν στα Κόσκινα Ευβοίας την δεύτερη κορούλα τους. Ευχόμαστε στη νεοφώτιστη Σπυριδούλα να είναι γερή και ευτυχισμένη, στον Βασίλη και την Μαρία να τους ζήσουν τα δύο τους κοριτσάκια, στον Τάκη και την Ρούλα να χαίρονται τα εγγονάκια τους και να αποκτήσουν γρήγορα και άλλα!!!!!

—————————————————————–

Στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Κηπούπολης το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαίου 2012    ο Πέτρος Κονιδάρης και Μαρία Μπιλάλη   βάπτισαν το τρίτο τους παιδάκι με νονές  την  Ντίνα και Χρύσα Ανδρέου. Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Διονύση να ζήσει, στους γονείς  να χαίρονται τα παιδάκια τους και στις νονές πάντα άξιες !!!!

——————————————————————

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 ο Γιώργος και η Ελπίδα Τσάλα , βάπτισαν το πρώτο τους παιδάκι στον Ιερό  ναό του Αγίου Φανουρίου στην Βρύση.  Νονοί Στέργιος Κυριαζόπουλος και Χαδούλα  Ζυγοπούλου .  Ο Σύλλογος εύχεται στην νεοφώτιστη Μαρία να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη  και στους γονείς να τους ζήσει και να αποκτήσουν και άλλα πολλά παιδάκια!!!!!!!!
—————————————————————–

Βαπτίσεις 2011

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ  – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ .
 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΣΕΡΓΙΟΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ !!!!!!
——————————————————————
Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βρύσης το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου 2011  ο Γιάννης  Κόρρος  και  η Γεωργία Λάμπρου βάπτισαν το τρίτο τους παιδάκι με νονά την Γεωργία – Ελένη  Κόρρου.
Ευχόμαστε στον νεοφώτιστο Γιώργο να ζήσει και στους γονείς  να χαίρονται τα παιδάκια τους!!!!
——————————————————————
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΜΗΣ  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΚΗΣ  ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΒΑΠΤΙΣΑΝ  ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥΣ .
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ  ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ  ΖΩΗ.   ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ   !!!!!!!!!
——————————————————————