Όλα τα άρθρα του/της ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

Η γιορτή της Αγίας Τριάδας (2021)

Με τη δέουσα λαμπρότητα  κατά την τάξη της εκκλησίας και βάση των υγειονομικών διατάξεων εορτάστηκε η  Δεσποτική Εορτή της Πεντηκοστής.

Το απόγευμα της Κυριακής της Πεντηκοστής στην ενορία της Βρύσης Κονιστρών μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ και χοροστάτησε στον πανηγυρικό εσπερινό στον φερώνυμο ιερό ναό πλαισιούμενος απο τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσ Αρχιμ Νικόδημο Πόγκα τον Πρωτοπρ Γεώργιο Γιαννούλη εφημέριο Αγίου Λουκά Αλιβερίου τον Πρεσβύτερο  Βασίλειο Καζατζόγλου εφημέριο του ιερού ναού και των διακόνων Στυλιανού Πεταχτή και Αντωνίου Τράκου
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 12/06/2021 και ώρα 19:00 στο δημοτικό σχολείο του χωριού μας.

1) Υπήρξε ενημέρωση για τα οικονομικά του συλλόγου καθώς και τις οικονομικές ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβούμε.

2) Αποφασίστηκε (σχεδόν ομόφωνα) η ετήσια συνδρομή των μελών να επανέλθει στα 10€

3) Συζητήθηκαν ζητήματα για έργα και εκδηλώσεις που πιθανόν να πραγματοποιηθούν κατόπιν εξελίξεων της πανδημίας.

Από το Σάββατο άρχισε η καταβολή της ετήσιας συνδρομής (που είχε καθυστερήσει λόγω καραντίνας) και λίστα με τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη θα αναρτάται και θα ανανεώνεται (ανά τακτά χρονικά διαστήματα) τόσο στο site του συλλόγου μας όσο και έξω από τα γραφεία της Κοινότητας.

Τις επόμενες εβδομάδες όποιος δεν έχει ακόμα, αλλά θέλει να ανανεώσει την ετήσια συνδρομή του, μπορεί να προσέλθει στο γραφείο του συλλόγου κάθε Σάββατο και Κυριακή 12.00 με 14.00 (εκτός απροόπτου) ή κάποια άλλη στιγμή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. (τηλ. προέδρου: 698 8216522)

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μαρία Δ. Πούρη για την πολύτιμη και άμεση βοήθεια της στην έκδοση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων από το πρωτοδικείο Χαλκίδας τα οποία ήταν αναγκαία για την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού από το Νέο Δ.Σ.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του συλλόγου!

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, κος Μακρής, έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία τόσο με τον πρόεδρο του χωριού, κο Ράνιο, όσο και με τον αντιδήμαρχο Κονιστρών, κο. Δημά με σκοπό τον στολισμό του χωριού μας για την περίοδο των εορτών.
Λόγω του lock down είναι σχεδόν αδύνατη η μετακίνηση μεταξύ νομών και γι’αυτό το λόγο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι διαδικασίες του στολισμού.
Όποιο μέλος του Συλλόγου μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει εθελοντικά στον εν λόγω στολισμό, ή να προτείνει κάποια εφικτή προς όλους λύση, παρακαλώ να επικοινωνήσει είτε προσωπικά με τον πρόεδρο του Δ.Σ., είτε να εκφράσει το ενδιαφέρον του μέσω της σελίδας μας.
Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ 2021

Καλησπέρα σε όλους,

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αρχίσει ήδη η διανομή των Ημερολογίων του συλλόγου μας για το 2021.

Για την παραλαβή/παράδοση από Αθήνα, Βρύση ή Επισκοπή λόγω του “απαγορευτικού κυκλοφορίας” που έχει επιβληθεί μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω μηνύματος στη σελίδα του συλλόγου μας ή τηλεφωνικά απ’τον πρόεδρο Θεόφιλο Μακρή 6988216522 ή την γραμματέα Μαρία Μακρή 6986646584 καθώς και απ’το μέλος του Δ.Σ. Γιάννη Κόρρο που βρίσκεται ήδη στην Βρύση.

Παρακάτω θα βρείτε τη φωτογραφία των ημερολογίων.
Είναι πολύ σημαντική η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη όλων μας.
Τιμή Ημερολογίου 5€ (με την απόδειξη πληρωμής).

Εκ μέρος του Δ.Σ. αλλά και ολόκληρου του συλλόγου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Τσούπρου Ελένη και τον αδερφό της Γιάννη για την μεταφορά των ημερολογίων από Αθήνα στη Βρύση καθώς και την κα. Ανδρέου Λούλα και τον κο Ρίγκο Βαγγέλη για την παράδοση αρκετών εξ αυτών.

Μείνετε ασφαλείς,
Καλές Γιορτές να έχουμε προσεχώς

Το Δ.Σ. του συλλόγου.

127470189_480200116342113_5120073913865907537_n

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Δ.Σ. 2020-2022

Οι αρμοδιότητες του νέου Δ.Σ. του συλλόγου μας μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των μελών είναι:
Πρόεδρος: Μακρής Θεόφιλος
Αντιπρόεδρος: Αντωνίου Δημήτριος
Γραμματέας: Μακρή Μαρία
Ταμίας: Μακρή Ιουλία
Μέλη: Αμαλία Τσούπρου, Γεώργιος Πούρης, Ιωάννης Κόρρος.